ΔΕΥΤΕΡΑ 23.12.19 ΩΡΑ 10:00 – Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το πρώτο βήμα  της συνεισφοράς της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  στους άπορους συνανθρώπους μας -σε τρόφιμα- έγινε. Μέχρι και την Τετάρτη 18.12.19 που έγινε η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα τα οποία παραμένουν στο γραφείο.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Για να φτάσουν τα τρόφιμα στον προορισμό τους (Φιλόπτωχο ταμείο της Παναγίας Λαοδηγήτριας) έγκαιρα και «πιάσουν τόπο» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μπήκε σε εφαρμογή το 2ο βήμα αυτό της παράδοσης των τροφίμων.

Με μπροστάρη τον κ. Παντελή Καρανίκα Μέλος Δ.Σ. και την  κ. Σοφία Γκοτζαμάνη προπονήτρια του συλλόγου ετοιμάζεται «η παρέα» της παράδοσης των τροφίμων. Όποιος θέλει μπορεί να προστεθεί στην “παρέα”.

Τη Δευτέρα 23.12.19 και ώρα 10:00 π.μ. θα φορτωθούν τα τρόφιμα από το γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Κ-3 του Καυτανζογλείου (απέναντι από την αίθουσα του επί κοντώ – Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) για να παραδοθούν.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

Όποιος έχει το χρόνο και θέλει αφενός μεν να βοηθήσει αλλά και να αισθανθεί αυτή την ανώτερη χαρά του “να προσφέρεις” εκεί που έχουν ανάγκη, δεν έχει παρά να έρθει στο ραντεβού για να βοηθήσει. Παράλληλα αν κάποιος το είχε στο πρόγραμμα και το αμέλησε είναι η τελευταία ευκαιρία να προσθέσει και τη δική του συνεισφορά στην προσφορά της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

print

Written by