ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 29.1.2020 – ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ

Η ημέρα που θα γίνει το κόψιμο της ΠΙΤΑΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ορίστηκε η ΤΕΤΑΡΤΗ 29.1.2020 στην Αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου (εφόσον θα έχουμε θετική απάντηση στο αίτημά μας από τη διεύθυνση του Σταδίου). Την ημέρα αυτή θα γίνουν και οι διάφορες βραβεύσεις των αθλητών αλλά και των Αριστούχων μαθητών-αθλητών του συλλόγου, που καθορίζονται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (στο άρθρο 19).

 ΑΡΘΡΟ  19
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ο Σύλλογος κάθε χρόνο βραβεύει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου αθλητές και αθλήτριες που την προηγούμενη χρονιά διακρίθηκαν στον Αθλητισμό και «στα Γράμματα»:

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
1.       Επέτυχαν σημαντικές επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών ή και σε άλλους αγώνες (π.χ. Διασυλλογικούς). Τις θέσεις βράβευσης εισηγείται κάθε χρόνο ο τεχνικός διευθυντής, ανάλογα με τις επιτυχίες των αθλητών.
2.       Όσους συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα της κατηγορίας των σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά ή Παγκόσμια πρωταθλήματα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
1.       Όσους Αρίστευσαν στις μαθητικές τους υποχρεώσεις (στα Γυμνάσια και τα Λύκεια) και διακρίνονται για το ήθος τους, όπως αναλύεται στην ενότητα «ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ» (άρθρο 26).
2.       Όσους εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ή διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους ή και διεθνείς σχολικούς διαγωνισμούς.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
1.       Βραβεύονται άνθρωποι που προσέφεραν στην κοινωνία και στον αθλητισμό είτε γενικά είτε στην επίτευξη του σκοπού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στην καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των μελών του Δ.Σ. (που για τον Ιανουάριο θα γίνει την Πέμπτη 16.1.20), θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες των βραβεύσεων (όπως και «το κριτήριο βράβευσης» των αθλητικών επιτυχιών).
Τα ονόματα των αθλητών που θα βραβευτούν θα ανακοινωθούν το Σάββατο 19.1.20.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  
ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, διευκρινίζεται ότι:

ΛΥΚΕΙΟ:  Για όλες τις τάξεις του Λυκείου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι το 18,1.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ:  Για τις τάξεις Γυμνασίου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη και είναι το 18,5.

Όσοι μαθητές-αθλητές είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ παρακαλούνται  σε πρώτη φάση να το δηλώσουν στους προπονητές τους.
Σε δεύτερη φάση (για το τυπικό μέρος) παρακαλούνται να προσκομίσουν φωτοτυπία του τίτλου προαγωγής των το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  24.1.2020.


ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.
Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου θα βραβευτούν ανάλογα με το βαθμό του ελέγχου του 1ου Τετραμήνου. Επειδή το 1ο τετράμηνο λήγει στο 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου), τους μαθητές της Α΄ τάξεως που θα βγάλουν ΑΡΙΣΤΑ (πάνω από 18,5) θα τους βραβεύσουμε σε άλλη εκδήλωση που θα γίνει αποκλειστικά για τους ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ της Α τάξεως (στο Φεβρουάριο).
Επίσης (για το τυπικό μέρος) και τα «πρωτάκια» παρακαλούνται να προσκομίσουν φωτοτυπία του Ελέγχου του 1ου  Τετραμήνου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  7.2.2020.

print

Written by