ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Δ.Σ. ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ – 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μολονότι και οι απουσίες στο Δ.Σ. του Ιανουαρίου ήταν αισθητές,  δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τις υπέροχες παρουσίες.

Λίγο η  παρουσία των στυλοβατών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Θεοφανίδης, Κατσάλης, Γάκης, Δούναβης), λίγο η παρουσία των όμορφων του Δ.Σ. (Μουρουδέλης, Πασσάς, Καρανίκας, Καρματζόγλου) και “πολύ” η παρουσία του ωραίου φύλου (των κυριών της παρέας) δημιούργησαν  ένα κλίμα που δύσκολα συναντάς.
Ήταν τόσο ενδιαφέροντα τα θέματα που συζητήθηκαν και τόσο ευχάριστες οι αναμνήσεις που “έπεσαν” στο τραπέζι και   μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της παρέας, που όλα τα άλλα “θέματα” πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκαν τα βασικά για την κοπή της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα ΤΥΠΟΥ του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Ντυμένη στα γιορτινά της ξεπήδησε από την κουβέντα  η εμπιστοσύνη που τρέφει το Δ.Σ. στην υπευθυνότητα των προπονητών.  Προτάθηκε να αναλάβουν για φέτος οι προπονητές την ευθύνη της διοργάνωσης της Βασιλόπιτας και χωρίς δεύτερη κουβέντα η πρόταση πέρασε ομόφωνα.
ΜΑ! ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!
Τυχεροί/ες!!! (Να ετοιμάζεστε, σηκώστε τα μανίκια)!

Τα όσα έπρεπε να αποφασιστούν, προτάθηκαν και αποφασίστηκαν (Βραβεύσεις Αθλητών, Αριστούχων, παραγόντων κ.α.), τα έξοδα που πρέπει να γίνουν εγκρίθηκαν και ήδη ο καταμερισμός των εργασιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους προπονητές.

Σε μια τόσο όμορφη παρέα το να ξοδέψουμε παραπάνω χρόνο για τα καθημερινά του συλλόγου θα ήταν λάθος. Έτσι και αλλιώς καθημερινά μόνο με τα προβλήματα του συλλόγου ασχολούμαστε,  δεν θα κάναμε το λάθος να φορτώσουμε σε μια τόσο όμορφη παρέα τα τετριμμένα.

Παρόλα αυτά, ανακοινώθηκε η ημερομηνία Κυριακή 24 Μαΐου της διοργάνωσης των αγώνων στίβου του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2020» που θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο.

Έγινε και μια σύντομη ενημέρωση για τις κινήσεις του συλλόγου με στόχο να διορθωθούν κάποιες λανθασμένες αποφάσεις επιτροπών που επηρεάζουν το σύλλογο και ευελπιστούμε ότι στο προσεχές Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα θα φροντίσει να διορθωθούν τα όποια λάθη έγιναν και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κυρίες κύριοι σας ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά. Περιμένουμε το επόμενο Δ.Σ. με ανυπομονησία.

print

Written by