ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΠΙΤΑ 2020 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ψάχνοντας ένα επίθετο, που να αποδίδει το κλίμα της «ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2020», καταλήξαμε ότι «το θεσπέσιο» (θεϊκό, υπέροχο, εξαιρετικό) είναι το πλέον κατάλληλο.

Αποδίδουμε το επίθετο όχι μόνο διότι τα πάντα κύλισαν ομαλά και αβίαστα, οι Αθλητές επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, οι Αριστούχοι άκουσαν το ΜΠΡΑΒΟ που φορτίζει μπαταρίες, οι Γονείς και οι κηδεμόνες χάρηκαν διπλά με τη χαρά των παιδιών τους και οι Φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν ότι προσφορά τους αναγνωρίζεται και εκτιμάται.

Αν μας ζητούσατε να ξεχωρίσουμε αυτό «το κάτι» που κάνει τη διαφορά σε παρόμοιες εκδηλώσεις αβίαστα θα σας λέγαμε «ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ» που τεχνηέντως περάστηκαν στα παιδιά μας μέσα από τα ΣΚΕΤΣ, τα τραγούδια, τις κουβέντες με τους αθλητές μας αλλά και τις ειδικές βραβεύσεις.

Χαρήκαμε που για μια ακόμη χρονιά βρεθήκαμε μαζί όλοι οι συντελεστές της λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και χαρήκαμε με τη χαρά των παιδιών μας αλλά και καμαρώσαμε με υπερηφάνεια  για τις επιτυχίες των αθλητών μας τόσο στο Στίβο όσο και στις σπουδές τους.

Ευχαριστούμε τους αθλητές μικρούς και μεγάλους, που ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε τους προέδρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης & Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ κ. Τομπούλη Α., του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Δέσκου Χ. που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.  Τον κ. Δημήτρη Δαγκλή  αστυνομικό, σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης αρμόδιο για θέματα της δημοτικής αστυνομίας… Επίσης ευχαριστούμε τους τόσους Γονείς Κηδεμόνες και Φίλους των οποίων τις ξεχωριστές  επαγγελματικές ιδιότητες αγνοούμε (επιβεβαιώνεται ότι  δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί στις Δημόσιες σχέσεις)!

Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ Συλλόγου ΑΣ ΡΗΓΑΣ που φροντίζουν να υπάρχει ηρεμία “στο καράβι” του «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» αλλά και χαράσσουν την πορεία του.  Με το καράβι αυτό “ταξιδεύουν” τα παιδιά τους αλλά και τα δικά σας τα παιδιά.

Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Γονείς μην περιμένετε πάντα τους άλλους να δημιουργούν επιθυμητές συνθήκες για τα παιδιά σας, δείξτε ότι εκτιμάτε την προσφορά τους και σκεφτείτε κάποια στιγμή να πιάσετε με τη σειρά σας και εσείς λίγο το κουπί για να ταξιδεύει το καράβι σε πελάγη που θα κρίνετε ότι αξίζει να επισκεφτούν τα παιδιά σας. Πιάνοντας το κουπί θα έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι προσφέρετε στην κοινωνία αλλά και το πλεονέκτημα να καθορίζετε τη φιλοσοφία και την πορεία του συλλόγου.
Όσοι έχετε λίγο χρόνο ελάτε κοντά στο σύλλογο, πλησιάστε τους «κωπηλάτες» του καραβιού  και πιάστε και εσείς για λίγο το κουπί που ονομάζεται «Ενεργή συμμετοχή» στα Διοικητικά του συλλόγου.
Το πρώτο βήμα είναι να ενταχθείτε στα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ, που έχουν δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» και η ένταξή σας μπορεί να γίνει με Αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο.
(Την Αίτηση ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  και τους προπονητές του Συλλόγου που για μια ακόμη φορά ήσαν οι αφανείς ήρωες της όλης εκδήλωσης. Δικαιολογημένη η απόφαση του Δ.Σ.  για «Δωράκι» και στους προπονητές με τον κ. Γενικό Γραμματέα να το έχει πάρει προσωπικά και “σκίζεται” για την υλοποίηση της απόφασης.
Τυχεροί προπονητές …μοντελάκια σας βλέπω. (Προτείνω ο Τεχνικός Διευθυντής να εξαιρεθεί γιατί τελευταία λουφάρει αλλά και γιατί ούτως ή άλλως … είναι μοντελάκι!)

Περνούμε μερικές αντιπροσωπευτικές εικόνες από την εκδήλωση, τις βραβεύσεις τα ΣΚΕΤΣ και τις παρουσίες και περιμένουμε να σας δείξουμε την καρδιά της εκδήλωσης μέσα από τα μάτια του Βιντεολήπτη μας κ. Καρανίκα Παντελή.

print

Written by