ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Την ζήσαμε από κοντά την ημέρα της Βασιλόπιτας. Δεν την είχαμε δει όμως από το παράθυρο του θεατή, του γονέα ή του κηδεμόνα ή του αθλητή μικρού και μεγαλύτερου. Σήμερα, την είδα ευτυχώς σε ώρα που ήταν χαλαρή και κυριολεκτικά απόλαυσα το αποτέλεσμα των προσπαθειών “τόσων” ανθρώπων.

Για να χαρείτε το βίντεο, που ο κ. Καρανίκας Παντελής για μια ακόμη φορά ετοίμασε, θα πρέπει να χαλαρώσετε να καθίσετε αναπαυτικά και να βάλετε το μυαλό σας να ταξιδέψει για να συναντήσει και να αξιολογήσει τα τόσα μηνύματα που χαλαρά και αβίαστα πέρασαν στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε κοντά στο σύλλογο και που “όλοι μαζί” προσπαθούμε να περάσουμε στην ψυχή των παιδιών μας κάτι το υγιές, το διαχρονικό και επιθυμητό, επάνω στο οποίο θα στηρίξουν όλη την αυριανή  ζωή τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης «τα παιδιά μας» καθώς και τους προπονητές αλλά και τον επίτιμο προπονητή του ΣΚΕΤΣ κ. Μάριο Χατζηδήμου.
{Για όσους είναι νέοι στο σύλλογο, ο Μάριος (που τώρα μας ρίχνει ένα κεφάλι)  είναι ο ίδιος που 14χρονος μαθητής Γυμνασίου το 2012, είχε κερδίσει το Παγκόσμιο βραβείο για την έκθεσή του που σχετίζονταν με τον αθλητισμό}.
Μάριε Χατζηδήμου, σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα μηνύματα που μαζί με την σκηνοθέτρια μας κ. Σ. Γκοτζαμάνη διαλέξατε να περάσετε στα παιδιά μας.

Το Βίντεο της Βασιλόπιτας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ, χαρείτε το.

print

Written by