ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΟ

Αμέσως μετά το άλμα επί κοντώ Γυναικών στο Πανελλήνιο Κλειστού στο ΣΕΦ 29.2.20, φύγαμε οδικώς για Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε μετά από 5-6 ώρες και μεσάνυχτα πλέον αν και κουρασμένος θέλω να καυτηριάσω την απαράδεκτη απόφαση των Κριτών που με την ανήκουστη απόφασή τους «βίασαν» τον κλασικό αθλητισμό και πέταξαν στον υπόνομο το fair play!

Το αγώνισμα έχει τελειώσει για τις 12 από τις 13 αθλήτριες με τις αποτυχημένες προσπάθειες των ΒΑΓΕΝΑ και ΡΕΤΣΑ στο 4.20.
Απομένει μία αθλήτρια η οποία μπαίνει για πρώτη φορά στον αγώνα στο 4.25.
Αν το περάσει είναι η νικήτρια.
1η Ακυρη, 2η Ακυρη, 3η Άκυρη! Κρίμα!!!

Σηκωνόμαστε να φύγουμε γνωρίζοντας ότι :
1η Νικήτρια είναι η ΒΑΓΕΝΑ,
2η η ΡΕΤΣΑ και στην
3η θέση οι (ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ με την ΚΟΤΣΑΧΕΙΛΗ).

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει βλέπουμε την αθλήτρια με τις τρεις άκυρες, μετά από ολιγόλεπτη διαβούλευση των Κριτών, να επιχειρεί και 4η προσπάθεια στο 4.25! …
Το περνάει στην 4η προσπαάθεια και, όπως είδαμε στα επίσημα αποτελέσματα του ΣΕΓΑΣ, είναι η νικήτρια!

Το αιτιολογικό, αφού τελείωσε τις προσπάθειές της (3 άκυρες στο 4.25) «θυμήθηκε» ότι στην 2η προσπάθεια κάποιος έτρεξε δίπλα της, στην αρχή της φοράς της, και αυτό την ενόχλησε!

Σήμερα ο κλασικός αθλητισμός ξευτιλίστηκε, το fair play βιάστηκε και το Ελληνικό «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» κρύφτηκε ντροπιασμένο και όλα αυτά από την ανευθυνότητα των Κριτών του άλματος επί κοντώ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος του ΣΕΓΑΣ που έγινε στην Αθήνα.
Ερώτηση:
Ποιο το νόημα του αθλητισμού αν δεν τηρούνται οι κανονισμοί κατά γράμμα και … για όλους;
Με ανάλογες ενέργειες σκανδαλώδους εύνοιας στους κορυφαίους ρίχνουν στα αζήτητα τις οποιεσδήποτε επιδόσεις των αθλητών και κάνουν τον αθλητισμό να φαίνεται χωρίς ουσία και χωρίς νόημα… ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Καλή νύχτα σε όλους!!!

print

Written by