ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΑΓΩΝΑ «FORMULA – ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» 7.3.20

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ – ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ «ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ»

Δεν ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο από νωρίς, λόγω προπόνησης με τους μεγάλους, γιαυτό και διστάζουμε να επεκταθούμε σε σχόλια για τη σημερινή εμφάνιση των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στον 4ο ΑΓΩΝΑ «FORMULA – ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» μήπως και αδικήσουμε κάποια τετράδα. Επιφυλασσόμαστε να αναφέρουμε και για τις μικρότερες κατηγορίες, που επίσης τα πήγαν υπέροχα, αλλά λεπτομέρειες όταν τις μάθουμε…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου αγώνα FORMULA – ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗΣ 07-3-2020

Το σύντομο ρεπορτάζ (κατέφθασε)
Στις μικρότερες ηλικίες δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη διάκριση (ως τετράδα).  Σύμφωνα με τις θέσεις στα προκριματικά αγωνίζονταν ξανά στον αντίστοιχο «τελικό». Είχε τον μεγάλο τελικό για τους πιο γρήγορους, μετά τον μικρό τελικό και τους μικρότερους τελικούς …  ανάλογα με τις συμμετοχές. (Οι τελικοί έφτασαν μέχρι και τους 4, σε κάποια κατηγορία).
Στον μικρό τελικό μία από τις ομάδες μας πήρε την πρώτη θέση… σημασία έχει ότι όλα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ! Και ως συμμετοχή αλλά και ως πρωτιά, όσοι τα κατάφεραν!

Παιδιά αλλά και γονείς άξιοι συγχαρητηρίων!!!
Το πραγματικά αξιοσημείωτο ήταν ότι ενώ είχαμε 7 ομάδες, από τις οποίες οι 5 με μικρά παιδιά άρα μεγάλη πιθανότητα να έχουμε απουσίες (δικαιολογημένες της τελευταίας στιγμής ή και αδικαιολόγητες)… Τελικά ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!! Παιδιά αλλά και γονείς άξιοι συγχαρητηρίων!!!

 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ
Από τη στιγμή  όμως που πήγαμε, στις τελευταίες δύο σκυταλοδρομίες (τελικοί των Κ16) παρακολουθήσαμε δύο υπέροχες κούρσες:
Τα αγόρια της κατηγορίας Κ-16 να τερματίζουν στη 2η θέση. Όλοι έτρεξαν καλά (Παπαγεωργίου Χ., Μεταλλίδης Θ., Φαρδής Κ., Φαρλαλής Θ.) με τον τελευταίο δρομέα (Θ. Φαρλαλής) να καλύπτει … πολλά μέτρα.
Μπράβο σε όλους.

{Με την ευκαιρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Θοδωρήδες και Θοδώρες που γιορτάζουν}.

Τα κορίτσια της κατηγορίας Κ16  η ομάδα «των αχώνευτων» (Τορουνίδη Δαν., Τορουνίδη Δαφ., Τσαλκιτζίδου Στ., Παντακίδου Μ.) κάθε αθλήτρια κοντραρίστηκε σκληρά με τις αθλήτριες των άλλων ομάδων. Όλες τα πήγαν περίφημα και οι  4 (ακόμη και η Βεατρίκη που έλειψε λόγω ξαφνικής υποχρέωσης, ήταν εκεί νοερά! (η 5η αχώνευτη!).  Αν και ο συναγωνισμός συνεχίζονταν με κάθε αθλήτρια, καμία δεν τα παράτησε αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος και όπως τελικά αποδείχτηκε ήσαν οι καλύτερες και δικαιολογημένα πήραν και το κύπελλο.

Συγχαρητήρια
σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν, στους γονείς και κηδεμόνες που συνόδεψαν τα παιδιά στον αγώνα αλλά και στους προπονητές που ετοίμασαν τις ομάδες και ήσαν παρόντες από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων.

Οι φωτογραφίες, όσες βρήκαμε από τον αγώνα. (Για τις αχώνευτες το παρακάναμε αφού προσθέσαμε και όσες βρήκαμε στο fb!

Μην ξεχάσετε την Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Θέλουμε την παρουσία σας, δείξτε μας ότι νοιάζεστε και εσείς για τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που την καθορίζει το εκάστοτε Δ.Σ.

print

Written by