ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Γ.Σ. 25.3.2020

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή πολύ μεγαλύτερη από όση περιμέναμε διεξήχθη η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Το ότι η Γ.Σ. διεξήχθη χωρίς προβλήματα αποκτά Ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούν. Σίγουρα η λειτουργία του συλλόγου δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας για ΟΛΟΥΣ μας. Όμως ο καθένας μας θα ήθελε τις όποιες υποχρεώσεις αναλαμβάνει να τις φέρνει σε πέρας με τον καλύτερο «δυνατό» τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν στο να συνεχίσει να «τσουλάει» η λειτουργία του Συλλόγου ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες.

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε το ενδιαφέρον όσων είναι κοντά στο σύλλογο (ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ) αλλά και όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα-στοίχημα της Γενικής Συνέλευσης και για την ενημέρωση τους περνούμε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και την ονομαστική λίστα όσων συμμετείχαν στη Γ.Σ.

ΜΕΛΗ (38+5) 24.3.20 ΨΗΦΙΣΑΝ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ Γ.Σ. 2020 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε άλλο άρθρο (παραπάνω) με τίτλο «ΠΡΑΞΗ 21η  του ΒΙΒΛΙΟΥ Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ» τα Ενεργά Μέλη (ΜΟΝΟΝ) μπορούν να διαβάσουν τα όσα καταγράφηκαν στο Βιβλίο του Συλλόγου.
Για να ανοίξουν το άρθρο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο «Κωδικό» που εστάλη σε όλα τα Ενεργά Μελή (τα 50MELH), την προηγούμενη εβδομάδα.
Όποιος γονέας-κηδεμόνας ή φίλος του συλλόγου επιθυμεί να είναι κοντά στο σύλλογο (με το δικαίωμα του Λόγου, του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι)  δεν έχει παρά να συμπληρώσει την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ να την υπογράψει και να τη στείλει «σκαναρισμένη» στο ε-μαιλ του συλλόγου (fotkatsi@phed.auth.gr), ή να την φέρει (με την πρώτη ευκαιρία) στο σύλλογο.

print

Written by