«ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Πήραμε το παρακάτω ε-μαιλ από την υπεύθυνη των Ακαδημιών (κ. Γκοτζαμάνη) και εμείς κάνουμε ως συνήθως το «δύσκολο» κομμάτι  της υπόθεσης!
Απλά εγκρίνουμε και «σιγοντάρουμε».
Κάπως έτσι λειτουργεί αρκετά χρόνια τώρα ο σύλλογος αφού αποδεικνύεται πως και η αφεντομουτσουνάδα μας είναι καθισμένος στον «ΑΡΑΜΠΑ» που σπρώχνουν άλλοι «τα ποντίκια, οι Νέοι» και κάπου-κάπου όταν «ξυπνάει» κουνάει τα γκέμια….
Το περνάω όπως ήρθε:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»  

«Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τα αχώνευτα να κάνουν και λίγη άσκηση και να μη σαπίζουν όλη μέρα στις οθόνες. Με τις προπονήτριες των ακαδημιών στείλαμε σε όλα τα παιδιά ένα πρόγραμμα με ασκήσεις. Ειδικά το πρόγραμμα για τα μικρά έχει για όλες τις ασκήσεις εικονίτσες και σχέδια γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολο τα μικρά μας να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Πάντως αρκετοί ανταποκρίθηκαν!  Η μαμά Γ……   μας είπε ότι κάνουν τις ασκήσεις και τα τρία αδελφάκια μαζί και συχνά κάνει και αυτή. Τους βάζει λέει εναλλάξ «captain»!!!

Η οικογένεια Χ……… μου έστειλε μήνυμα ότι κάνουν όλοι μαζί το πρόγραμμα!

Σίγουρα όμως αρκετά παιδιά θα βαρεθούν γρήγορα ή δε θα το αρχίσουν ποτέ.

Έτσι σκεφτήκαμε να τους δώσουμε ακόμη ένα κίνητρο.
Να βγάλουμε ένα άρθρο που να προτρέπει τους γονείς να μας στείλουν φωτογραφίες  με τα παιδιά που κάνουν προπόνηση στο σπίτι για να τις ανεβάσουμε στο σάιτ!

Είναι ευκαιρία να δούμε και τα αχώνευτά μας γιατί μας έχουν λείψει…!!

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε ακόμα και σε μορφή διαγωνισμού. (π.χ. Η καλύτερη από τις φωτογραφίες που θα μας στείλουν θα βραβευτεί, όταν με το καλό επιστρέψουμε.)

print

Written by