«ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ»! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!

Απ’ ότι φαίνεται τα παιδιά μας αθλούνται με ζήλο! Μετά τις φωτογραφίες του Θέμη και της παρέας του, της Λίβιας, του Βασίλη με τον παιδαρά τον αδελφό του (βλέπε εδώ) αλλά και του κ.Φώτη  πολλές ακόμη φωτό έφτασαν στα χέρια μας!

Η Αγγελική Σινάκου μας έστειλε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν ότι ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα! Σκίπινκ, βαράκια, αλματάκια, «καρέκλα», σανίδα, κοιλιακοί  κ.α. Μπράβο Αγγελική!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η οικογένεια Μαντιού μετά το πρόγραμμα που απ’ ότι μαθαίνουμε ακολουθεί ανελλιπώς, (ειδικά η Μάρθα!!!) ασκείται και στην ακροβατική! Στη φωτογραφία μας στέλνει μια υπέροχη «Πυραμίδα»! Εξαιρετικές η Αριάδνη και η Μαρθούλα αλλά αυτή που κάνει τη διαφορά είναι η Μαρία! Ο στυλοβάτης της Πυραμίδας!!! Δημήτρη τώρα που το πόδι σιγά σιγά στρώνει περιμένουμε και τις δικές σου φωτό!

 

Οι επόμενες φωτό έρχονται από τις αδελφούλες Άννα και Αγνή Χριστοδούλου!  Η Αννούλα  τρέχει πάνω-κάτω στο μπαλκόνι! Μάλλον εμπνεύστηκε από εσάς κύριε Φώτη…! Η Αγνή κάνει διατάσεις που η τεχνική τους αγγίζει την τελειότητα!  Μπράβο αστέρια μου!

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος ανεβάζουμε τις φωτογραφίες της Μελίνας Γιουβανούδη! Η Μελίνα το έχει πάει σε «άλλο επίπεδο»,  αφού οι φωτογραφίες μαρτυρούν το πόσο σκληρά ασκείται! Δεν έχει που να μοιάξει το παιδί…!

Στην τελευταία φωτογραφία η μαμά της Μελίνας που αγαπά ιδιαίτερα της αποστάσεις, κάνει τη συνηθισμένη της προπόνηση! Αυτή τη φορά με την ειδική έντυπη άδεια.

Μαζί μες τις φωτο της προπόνησης ανεβάζουμε και τις άλλες φωτογραφίες που μας έστειλε η Μελίνα! Μέσα από αυτές παίρνουμε ιδέες για το πως να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας!

 

 

 

 

 

 

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 

 

 

 

print