ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ & ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Πολύ καλά τα πήγαν οι αθλητές του άλματος επί κοντώ που ταξίδεψαν μέχρι τη Θήβα και αγωνίστηκαν στους αγώνες στη μνήμη ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.       Ο Θεοφάνης Μπέλος ήρθε 2ος με 4.90 (1ος ο Βαλεντίνος Νταμοτσίδης με 5.00 IMG_5702 Περισσότερα . . .

ΥΠΕΡΟΧΗ Η «ΕΚΔΡΟΜΗ» ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε τον αθλητισμό, κάπως έτσι τον φανταζόμασταν, έτσι τον θέλουμε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και έτσι τον ζήσαμε εχθές (Κυριακή 11.6.17) στη Δράμα. Με 5  Ι.Χ. (21 άτομα) ταξιδέψαμε στη Δράμα για να συμμετάσχουν οι αθλητές στους αγώνες που Περισσότερα . . .

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 5.40 ΚΑΙ 5.35

Με 5.40 στην Καλλιθέα και 5.35 στο Street Pole Vault στο Σύνταγμα, συνεχίζει το δρόμο του προς τα ψηλά άλματα ο Παναγιώτης Λάσκαρης. Ο Δημήτρης Πατσουκάκης 5.46 στο Street Pole Vault  στο Σύνταγμα. Ευχόμαστε στους αθλητές που έχουν δεσμούς με Περισσότερα . . .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ – ΡΗΓΕΙΑ 17

Εφαρμόζουμε το «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Γι’ αυτό σας κοινοποιούμε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, τα οποία ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ έβγαλε το συνεργείο των εθελοντών «μπαμπάδων» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το ότι τα Περισσότερα . . .

«ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2017» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περνάμε τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν στο Καυτανζόγλειο στη μνήμη του «ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ». Τα περισσότερα τα πήραμε από τον ΣΕΓΑΣ και κάποια από το ε-μαιλ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (Σφαίρα Εφήβων). ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ         ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ Περισσότερα . . .

ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 2017 – ΟΛΑ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εστάλησαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  όλα τα αποτελέσματα από τους αγώνες στη μνήμη Νίκου Ζχαριάδη. Από τα δικά μας τα παιδιά, ο Θεοφάνης Μπέλος ήταν νικητής στο άλμα επί κοντώ με 4.82 και η Δήμητρα Σολομωνίδου ήταν 2η με Περισσότερα . . .