ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Με υπέροχα άλματα (με 4.60 κοντάρι) ο Μάριος Ευαγγέλου έβαλε τη σφραγίδα του και στο άλμα επί κοντώ στην κατηγορία 35-40, όπου με 4.75 ήταν πρώτος. Τα άλματά του στο 4.90 ήταν και αυτά υπέροχα, αλλά ο πήχης … έπεσε. Περισσότερα . . .

ΧΡΥΣΟΣ! Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ … ΚΑΙ ΒΑΛΕ!

Δύο μετάλλια, ένα χρυσό στο μήκος με 6.32 και ένα χάλκινο στο ύψος με 1.55, φοράει στο λαιμό του μέχρι στιγμής ο Μάριος Ευαγγέλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου  «police and Fire» που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Αύριο Κυριακή 13 Αυγούστου αγωνίζεται Περισσότερα . . .

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Αγαπητοί μας φίλοι, η σελίδα μας έχει αδρανήσει εδώ και μερικές ημέρες λόγω απουσίας στο εξωτερικό του υπευθύνου ενημέρωσης της σελίδας. Να όμως που με την πρώτη ευκαιρία, τώρα που φτάσαμε οδηγώντας από Toronto σε Vancouver (5.000 χιλιόμετρα σε 7 Περισσότερα . . .

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «POLICE & FIRE» Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Στο Los Angeles θα ταξιδέψει ο Μάριος Ευαγγέλου, από 5 μέχρι 15 Αυγούστου για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου «police and Fire». Ο Μάριος δηλώθηκε σε τρία αγωνίσματα Μήκος, Ύψος και επί κοντώ  και αν όλα πάνε καλά του Περισσότερα . . .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑ 29-30.7.17 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκαν οι δηλωθέντες αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Α/Γ που θα γίνει στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 29/30.7.17 Τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα εκπροσωπήσει η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου με συνοδό την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία. Καλή επιτυχία και να Περισσότερα . . .

ΜΕ 4.95 ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ – 5.40 Ο ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ

Με την καλύτερη φετινή επίδοση 4.95 έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά ο Θεοφάνης Μπέλος που αγωνίστηκε το Σάββατο 22.7.17 ΣΤΑ ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2017. Σε γενικές γραμμές στη Καβάλα είδαμε ένα υπέροχο επί κοντώ με τον Δημήτρη Πατσουκάκη να κερδίζει τον αγώνα Περισσότερα . . .

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΑΝΑΚΙΑ EPSON 18-XL

Κάτι βαρύ έπεσε στO πολυμηχάνημα – εκτυπωτή που είχαμε στο σπίτι και έσπασε το τζάμι στο οποίο τοποθετούμε τα έγγραφα για να αντιγράψουμε ή να σκανάρουμε. Πήγαμε να το φτιάξουμε … η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την αξία του και Περισσότερα . . .

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις-ευκαιρίες υπολείπονται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το Σάββατο 22 Ιουλίου έχουμε τη συμμετοχή των Μπέλου Θ. και Καμόλλι Μ. στο Grand Prix «ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2017» που θα γίνει στην Καβάλα Περισσότερα . . .

ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΑ 35 – ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ … ΛΕΕΙ Ο ΣΕΓΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΑ 35 Ο ΣΕΓΑΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Φίλος που του αρέσει να τρέχει ερασιτεχνικά μεγάλες αποστάσεις γεννημένος του 1981 θέλησε να δραστηριοποιηθεί και σε οργανωμένους αγώνες του ΣΕΓΑΣ (Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο) και ζήτησε να ενταχθεί στο Σύλλογό μας. Περισσότερα . . .