ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.17 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Από τη διεύθυνση του Καυτανζογλείου πήραμε το παρακάτω Μήνυμα: ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10 ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 14.00 π.μ ΜΕΧΡΙ 19.30 μ.μ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ  ΑΓΩΝΑ Η προπόνηση θα γίνει κανονικά με σημείο συνάντησης την είσοδο του Κλειστού προπονητηρίου. Τα Περισσότερα . . .

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 5.11.17 – 1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΚΑΣΤΑΝΑ – ΦΑΓΗΤΟ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ) … Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Στο Δ.Σ. Σεπτεμβρίου πάρθηκε η απόφαση για την εκδρομή στο Χορτιάτη. (Η αρχική ημερομηνία ήταν 22.10.17 συνέπεσε όμως με το μνημόσυνο του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ και στη συγκέντρωση των γονέων Περισσότερα . . .

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 5ου ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ & ΤΩΝ 5 ΚΜ

Εκπρόσωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχαν σε μία ακόμη υπέροχη βραδιά. Αθλητές, γονείς αλλά και φίλοι που ζουν το εξωτερικό, έτρεξαν με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και μας Τίμησαν. Σε όλους όσους τίμησαν το σύλλογο, με τον οποιοδήποτε τρόπο, στέλνουμε Περισσότερα . . .

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – «ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Αφήσαμε τελευταίο τον Αγιασμό γιατί δεν ξέραμε τι να γράψουμε, τί να πούμε, με ποια λόγια να περιγράψουμε έναν Αγιασμό που ακόμη και οι 6-χρονοι αντάρτες δεν έβγαλαν άχνα! Τελικά με τα παιδιά θέλει μεγάλη προσοχή αλλά και ταλέντο  καλό Περισσότερα . . .

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 11.10.17

Με δεδομένη την απουσία στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους, τόσο του προέδρου μας κ. Γάκη Δημητρίου όσο και του Αντιπροέδρου μας κ. Κούτρα Ιωάννη, τους γονείς υποδέθηκαν ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος Γενικός Γραμματέας  και ο κ. Περισσότερα . . .

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» & ΤΑ 5 ΧΙΛ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.17

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 18:45   Η ώρα εκκίνησης για τους δρομείς του ημιμαραθωνίου. ΑΓΩΝΑΣ 5-ΧΛΜ. 20:20. Ώρα συνάντησης (Απέναντι από το Δημαρχείο). 21:15 ξεκινά ο αγώνας. Το «ραντεβού» του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5χλμ και τους υποστηρικτές τους): Πριν Περισσότερα . . .

ΜΕ «ΑΓΙΑΣΜΟ» & ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος «οι πόρτες» των δραστηριοτήτων του συλλόγου θα ανοίξουν μετά τον Αγιασμό. Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.17 και ώρα 19:00 όλοι οι αθλητές του συλλόγου αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες τους, συμμετέχουμε στον Αγιασμό που θα Περισσότερα . . .

ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ

Στην προπόνηση της Δευτέρας 9.10.17 κλέβουμε λίγο χρόνο για να καθαρίσουμε το χώρο στον οποίο γυμναζόμαστε και στον οποίο την Τετάρτη 11.10.17 ώρα 19:15 θα γίνει ο Αγιασμός του συλλόγου (την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»). Δεν είναι ότι χωρίς να καθαρίσουν Περισσότερα . . .