ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ – ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΚΟΥΣ;

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ” ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!
Ως σύλλογος δε διεκδικούμε τα όποια πρωτεία, δε μας  αγγίζουν τα -μη τίμια- μετάλλια, δεν επιθυμούμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος –πουθενά-, δε σκιζόμαστε να γίνουμε πολλοί, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας κολλημένο στο στόχο μας…
Φτάσαμε στη λέξη κλειδί, «στο στόχο μας».

Φυσικό είναι να ρωτήσει ο καθένας «και ποιος είναι ο στόχος σας» … κούκλοι;  

Εδώ χρειάζεται ελιγμός (αν θέλω να πάω κάποτε για ύπνο) αντί να κάθομαι να εξηγώ στον κάθε φίλο, που θα διαβάσει αυτές τις γραμμές,  το ποιος είναι ο στόχος μας, είναι καλύτερο να τον  παραπέμψω στα γραφόμενά μας όταν δημιουργήσαμε το σύλλογο.
Διαβάστε την  ιστορία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και εκεί θα βρείτε την απάντηση.

Με δύο λόγια για όσους βαριούνται να διαβάσουν την ιστορία του συλλόγου.
Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στους αθλητές μας, στις νέες γενιές, ό,τι καλύτερο και αγνότερο μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον αθλητισμό. Χιλιάδες  είναι τα «πρόσωπα» του αθλητισμού ή αν θέλετε μέσα από σωστά επιλεγμένα παραδείγματα μπορεί κάποιος να περάσει στο πετσί του κάθε πιτσιρικά «τα οφέλη» του αθλητισμού.
Ένα κάθε φορά, το ένα να δένει με το άλλο και ω! του θαύματος, σα μανιτάρια θα ξεπηδούν οι επιθυμητοί  χαρακτήρες, εμποτισμένοι με τις Αρχές και τις Αξίες του καθαρού Αθλητισμού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσεγγίζουμε το στόχο μας από τον πιο σύντομο δρόμο. Μας αρέσει να πηγαίνουμε π.χ. Θεσσαλονίκη Σέρρες –κοφτά- …(μέσω Βουλγαρίας)!
Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις παράπλευρες δραστηριότητες που η κάθε μία προσθέτει και ένα σκαλί για να φτάσουμε κάποτε στο στόχο μας. Έτσι το βλέπουμε, έτσι το πιστεύουμε έτσι ενεργούμε.

Ναι είμαστε σε κάτι «ξεχωριστός» σύλλογος.
Προσπαθούμε να δώσουμε στο κάθε παιδί να καταλάβει ποιο είναι το σωστό και γιατί πρέπει να ενεργεί «έτσι». Δεν ασχολούμαστε μόνο με το παιδί που τα καταφέρνει στις επιδόσεις. Μας συγκινεί εξίσου και το παιδί με τα διαφορετικά χαρίσματα και ας μη τα καταφέρνει στον αθλητισμό!
Εμείς όμως επιμένουμε θέλουμε «από τη μύγα να βγάλουμε ξίγκι». Η περηφάνια μας και το καμάρι μας όταν «το» καταφέρουμε δεν περιγράφεται.
Τότε γινόμαστε και εμείς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και ξάγρυπνα «supporters»…

Και δύο λόγια για τις προσεχείς εκδηλώσεις του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  1. ΑΓΙΑΣΜΟΣ, 2) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  (ΤΕΤΑΡΤΗ 5.10.16)
     
  2. ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ : Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ. (ΔΕΥΤΕΡΑ 10.10.16)
    (Λεπτομέρειες στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, παραπάνω)

Οι δραστηριότητες του συλλόγου δεν έχουν τελειωμό, πολύ σύντομα θα “μυρίσετε” και άλλες αφού μάλλον θα έχουν πολύ … τσίκνα.
Ας είναι καλά «οι μπροστάρηδες μπαμπάδες και οι μαμάδες» που διατηρούν το οικογενειακό κλίμα στο σύλλογο.
Κυρίες, κύριοι, σας ευχαριστούμε.
Περισσότερα στη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων. Ελάτε να μας πείτε τη δική σας γνώμη να ακούσουμε τη δική σας πρόταση ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΜΑΣ».

print

Written by