12ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – & (10, 5, 1) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Όσοι αθλητές οι φίλοι του συλλόγου δήλωσαν μέσα από την ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ μπορούν να παραλάβουν τον εξοπλισμό σήμερα Παρασκευή 7μμ.-9μμ από το «γραφειάκι» του συλλόγου στο Κ-3 (κλειστό).
Σημ.:  (Οι αθλήτριες Γκιώση Μαρία, Αθανασιάδου Θεοδώρα και Πασσά Εύχαρις-Μαρία θα πρέπει άμεσα να προσκομίσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις για την συμμετοχή τους, στο περίπτερο 13 της έκθεσης,  στο γραφείο των ομαδικών δηλώσεων.)

 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τρέχουμε όλοι με το κόκκινο  μπλουζάκι του συλλόγου μας για να μπορούμε εύκολα να «βρισκόμαστε» μεταξύ μας… στην εκκίνηση, τον τερματισμό, ή καθ’ οδόν….!
Επίσης έτσι θα μπορούν πιο εύκολα να μας διακρίνουν και να μας απαθανατίσουν οι «επίσημοι φωτογράφοι» του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ…!

Στη λίστα με τους δηλωμένους αθλητές του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ μπορεί ο καθένας να δει  ΕΔΩ ποιοι άλλοι τρέχουν στην ίδια απόσταση με εκείνον ώστε να συντονιστούν σε θέματα πρακτικά π.χ. τρόπος μετάβασης στην εκκίνηση ή απλά για παρέα…!

Λεπτομέρειες για την διαδρομή του κάθε αγώνα και τις ώρες εκκίνησης υπάρχουν στο site των διοργανωτών www.atgm.gr

 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ

Ώρα εκκίνησης: 12:30

Η αφετηρία  του αγώνα είναι στο το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου) και ο τερματισμός στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5 χλμ και τους υποστηρικτές τους) θα είναι στις 11:30 απέναντι από το Δημαρχείο (σχεδόν απέναντι από τη στάση όπως φαίνεται στον χάρτη). Θα βγούμε τις φωτογραφίες μας και θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση.

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Οι συµµετέχοντες δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο παράδοσης, απ΄ όπου και θα τον παραλαμβάνουν μετά τον τερματισμό τους, µε την επίδειξη του αριθµού συµµετοχής (bib number). Ο χώρος παράδοσης – παραλαβής θα βρίσκεται αµέσως µετά τον τοµέα τροφοδοσίας των δροµέων στην παραλία, στο ύψος του Δηµαρχιακού Μεγάρου.

Υπολογίστε την ώρα που θα χρειαστεί για την μετακίνηση από το άγαλμα στο Δημαρχείο αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για ζέσταμα, ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού μας.

Υπολογίστε ακόμη, ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και δε θα πρέπει να πάμε τελευταία στιγμή στην εκκίνηση.

Μετά τον τερματισμό βαδίζουμε προς το σημείο που αφήσαμε τα ρούχα. Ακριβές σημείο συνάντησης μετά τον αγώνα (κυρίως για τους νεαρότερους αθλητές θα οριστεί στο ραντεβού πριν την εκκίνηση.)

 

ΑΓΩΝΑΣ 1000μ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο αγώνας 1000μ. Δημοτικών σχολείων γίνεται επί της Λεωφόρου Νίκης.
Η εκκίνηση είναι στο ύψος της Αριστοτέλους και ο τερματισμός στο ύψος του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.   Ώρα εκκίνησης 8:45.

Όσα παιδιά δηλώθηκαν με την ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να βρίσκονται 1ώρα πριν την εκκίνηση στην πλατεία Αριστοτέλους ακριβώς πάνω από την οδό Μητροπόλεως. (Θα είμαστε πάνω από την οδό Μητροπόλεως γιατί όσο πλησιάζουμε προς την παραλιακή λόγω του συνωστισμού θα είναι πιο δύσκολο να βρεθούμε.)

Όλα τα παιδιά να φορούν τα κόκκινα μπλουζάκια του συλλόγου. (Είναι σημαντικό γιατί εκτός των άλλων μπορούμε πιο εύκολα να τα διακρίνουμε μέσα στο πλήθος).

Αφού συντονιστούμε, πάρουμε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και κάνουμε ζέσταμα θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση. Δεκαπέντε (15) λεπτά πριν την εκκίνηση όλοι οι γονείς θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον τερματισμό ώστε ο καθένας να μπορεί να εντοπίσει και να παραλάβει το παιδί του την ώρα που θα τερματίζει (τρέχουν πολλά παιδιά οπότε χρειάζεται προσοχή).
Κάθε παιδί τρέχει «αυτόνομα» στο δικό του ρυθμό. Σημείο συνάντησης στον τερματισμό ορίζεται το Άγαλμα του Φιλίππου. Στο αριστερό μας χέρι λίγο πριν τον τερματισμό.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους!

print

Written by