ΚΟΝΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ – ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

Τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς και κηδεμόνες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που φορούν την ΑΣΠΡΗ–ΜΠΛΕ φόρμα με τις ρίγες ξεχωρίζουν!  Σε κάποιους όμως γονείς και κηδεμόνες αλλά και σε μερικά παιδιά που διάλεξαν  μεγάλο και άνετο μπουφάν το παντελόνι τους έρχεται κάπως μακρύ.
Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες  των γονιών και μας απασχολεί το κάθε πρόβλημα ακόμη και το μάκρος των παντελονιών γιαυτό και θέλουμε να το διορθώσουμε.
Όσοι έχουν φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (την Άσπρη με τις ρίγες) και θέλουν να κοντύνουν το παντελόνι μπορούν να μας τις φέρουν για να τις δώσουμε για κόντεμα. Γονείς, και για τα παιδιά μπορεί να γίνει αυτό αλλά δε θα το συνιστούσα αφού τα παιδιά κάθε χρόνο ψηλώνουν σχεδόν ένα κεφάλι. Αν όμως είναι μακρύ, φέρτε και το παντελόνι του παιδιού.
Θα δεχόμαστε τα παντελόνια  για κόντεμα από τη Δευτέρα 13.2.17 μέχρι και την Παρασκευή 17.2.17.  Τη Δευτέρα 20.2.17 οι φόρμες θα παραδοθούν για κόντεμα.  
Προσοχή! δε θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για κόντεμα.
Τα παντελόνια για κόντεμα, παραδίνονται με το όνομα του κατόχου γραμμένο ή καρφιτσωμένο στη φόρμα, στους προπονητές των παιδιών πριν από την έναρξη της προπόνησης ή στο τέλος της. ΟΧΙ κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Διευκρινίζουμε ότι όλες οι φόρμες που έχουμε στο γραφείο είναι με το ΝΕΟ επιθυμητό Πατρόν που μας υποδείξατε (το παντελόνι είναι κάπως πιο κοντό σε όλα τα νούμερα).  Έχουμε δε σε όλα τα νούμερα, από Νο 6 για παιδιά 6-7 χρόνων μέχρι και XXL. Η τιμή της φόρμας για όλα τα νούμερα είναι 25 ευρώ, όσο ακριβώς το κόστος της.

print

Written by