ΝΙΚΑΝΔΡΕ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ «ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Οι αθλητές των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ευχαρίστησαν το ΠΡΟΤΥΠΟ τους.
Με την παρουσία του Νίκανδρου Στυλιανού, πρωταθλητής της Κύπρου στο άλμα επί κοντώ και για 7 χρόνια αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΗ, οι μπόμπιρες έκλεισαν την «προπονητική τους περίοδο».
Αγωνίστηκαν, βραβεύτηκαν (από το Νίκανδρο), βράβευσαν (το Νίκανδρο), τον ευχαρίστησαν κρατώντας χαρτόνια με τα γράμματα ΝΙΚΑΝΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν με τις προπονήτριές τους αλλά και με το Τιμώμενο πρόσωπο.
Ο μικρότερος νικητής του διαγωνισμού της Ζωγραφικής  των Ακαδημιών, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Νίκανδρο Στυλιανού, δώρισε με τη σειρά του στο Νίκανδρο την καλύτερη ζωγραφιά των μικρών αθλητών (της Κατερίνας Παχίνη 2009 που απουσίαζε).
Αθλητές, προπονητές, γονείς και κηδεμόνες των νεαρών μας αθλητών ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ.
Για τη συνέχεια οι μικροί μας θα ακολουθήσουν τις οικογένειές τους στις καλοκαιρινές διακοπές ενώ οι μεγαλύτεροι ετοιμάζονται για τους τελευταίους αγώνες και όσοι τα καταφέρουν να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας των.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να καταφέρουν να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και γιατί όχι και σε μεγαλύτερους αγώνες (Πανευρωπαϊκούς ή και Παγκόσμιους).

print

Written by