ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Παπαγεωργίου, γιατί πήρε το σκισμένο κάλυμμα του στρώματος «για το άλμα επί κοντώ» και το έραψε για να βγάλουμε και τη φετινή χρονιά.
Η αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» υπάρχει και λειτουργεί  γιατί κάποιοι νοιάζονται και τη φροντίζουν (ευτυχώς είναι αρκετοί).
Πονάει, όταν για να κρατήσεις κάποιο όργανο σε καλή λειτουργική κατάσταση κοπιάζεις, πληρώνεις ή υποχρεώνεσαι σε φίλους και γνωστούς και από την άλλη, βλέπεις την αδιαφορία και την «κακοποίηση» των οργάνων γιατί απλούστατα …δεν είναι δικά τους.
Όσο για την αίθουσα, όλοι έχουν «δικαιώματα» αλλά κανένας “υποχρεώσεις”! Μερικοί ούτε καν τα βασικά για την καθαριότητα δεν τηρούν!
Το βάρος της απαράδεκτης λειτουργίας της αίθουσας πέφτει στην  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που έχει και την ευθύνη λειτουργίας της αίθουσας του άλματος επί κοντώ.
Αλήθεια γιατί στην αίθουσα «Βάρη των Ριπτών» δεν μπαίνει κανένας άλλος αθλητής;  Γιατί δε λειτουργεί και εκείνη ως αίθουσα για κάθε αθλητή (δρομέα, άλτη, κ.λ.π); Απλά γιατί υπάρχει κάποιος -ο κ. Δημήτρης Μιχελαράκης- (χρόνια πολλά Δημήτρη), που νοιάζεται και όλα κυλούν ομαλά (ξέρει ο ίδιος με πόση προσπάθεια, ξέρουμε και εμείς)!
Η αίθουσα του άλματος επί κοντώ έχει καταντήσει αίθουσα  «κοινής  χρήσης» για κάθε άτομο που επισκέπτεται το Καυτανζόγλειο!
Με τους αθλητές του άλματος επί κοντώ να αυξάνονται συνεχώς αφού ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΡΗΣ, ΡΗΓΑΣ και πολλοί άλλοι σύλλογοι εμφανίζονται με νέα γκρουπ επικοντιστών η παρουσία αθλητών όλων των ηλικιών (από 5 μέχρι και … Personal) και όλων των αγωνισμάτων (από βαδιστές, δρομείς  μέχρι και άλτες οριζοντίων αλμάτων) στην αίθουσα, καθίσταται επικίνδυνη και προβληματική.
Στην αίθουσα έρχονται, ακόμη και την ώρα που οι αθλητές του επί κοντώ κάνουν άλματα με μεγάλες φορές και μεγάλα κοντάρια  και χρειάζονται ησυχία για να συγκεντρωθούν, παντός είδους γκρουπ Ακαδημιών:  Από 5χρονα που τρέχουν ανεξέλεγκτα εδώ και εκεί με την παιδική τους ζωντάνια ή που κάνουν «κούνια» στα σχοινιά αναρρίχησης,  από ασυνόδευτους μικρούς αθλητές που παίζουν σε δίζυγο και μονόζυγα, με κίνδυνο να τραυματιστούν, μέχρι και … υποψήφιοι -μη αθλητές- ή κυρίες και κύριοι που κάνουν personal!
Λόγω της απρόσεχτης χρήσης των οργάνων όλα τα στρώματα έχουν σκιστεί και συνεχίζουν να σκίζονται αφού λίγοι τα προσέχουν.
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, παρόλα τα έγγραφα που εστάλησαν (είναι πρωτοκολλημένα στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) δεν έκαναν ακόμη τίποτε για να βάλουν μια τάξη στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ. Ελπίζουμε να γίνει κάτι τώρα που τουλάχιστον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ξεκίνησαν, από το κόλλημα του στυλοβάτη (Βαρσάμης) και το ράψιμο του στρώματος (ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

print

Written by