ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ; -ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει τα μάτια του ανοιχτά, βλέπει και ακούει (ναι! και με τα μάτια). Παρακολουθήσαμε τον Manager του ΣΕΓΑΣ κ. Μ. Ασημακόπουλο πέρυσι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε μια ομολογουμένως υπέροχη παρουσίασή του για το πώς πρέπει να επιβιώσει ο κάθε σύλλογος, μέσα από το θεσμό των «χορηγών». Τη βρήκαμε σωστή και βάλαμε μπρός να την υλοποιήσουμε.
(Σίγουρα μέσα στο σύλλογο δεν σηκώνουμε όλοι τα ίδια βάρη … αλλά σε γενικές γραμμές η δουλειά είναι «συλλογική», όλοι βάλαμε λίγο ή πολύ το χεράκι μας. Η συνήθης ύποπτη … ξενύχτησε μερικά βράδια παραπάνω. ε! και; Σιγά μην πω το όνομά της, εκεί κορίτσι μου στην αφάνεια. Καλά να πάθεις ας πρόσεχες! )
Μετά από ταλαιπωρία, κυρίως για τον τρόπο εκτύπωσης (για να τυπώνεται σε δύο φύλλα που θα διπλώνουν στη μέση και θα αποτελούν ένα τετρασέλιδο), φτάσαμε σε αυτή τη μορφή προβολής του συλλόγου.
ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
Τώρα οι φίλοι που θέλουν να βοηθήσουν, ξέρουν το πώς.
Αρχίζοντας το νέο θεσμό των χορηγιών, ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους μέχρι τώρα Επίσημους ή ανεπίσημους χορηγούς, που βοήθησαν το σύλλογο να στέκεται στα πόδια του.
Αυτοί είναι: ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ» (βοηθάει χροοοοόνια τώρα), Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ (MAKRA), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ. (SPARE PARTS), ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ (ΜΑΡΜΑΡΑ), ΚΑΤΣΑΛΗΣ (ΜΑΡΜΑΡΑ), ΕΛΕΚΙΔΗΣ Ε. (GARDEN), ΔΡΟΣΟΣ (ΧΑΛΙΑ), κ.ά.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Παρακαλούμε τους φίλους του συλλόγου που γνωρίζουν ανθρώπους που ίσως θα τους ενδιέφερε να γίνουν «Χορηγοί» μας για το 2014, να μας τους υποδείξουν ή να τους φέρουν σε επαφή με το σύλλογο (κυρίως με μέλη του Δ.Σ. ή και προπονητές).
Η Υπόθεση για την «Επίσημη Χορηγία» θα πρέπει να κλείσει το πολύ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για να ετοιμάσουμε τις αγωνιστικές στολές του 2014.

print

Written by