ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΓΟΝΕΙΣ – ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
TEST COOPER: Προχθές (την Παρασκευή) έγινε το 1ο Τεστ Κούπερ (δρόμος 12’ λεπτών) στο οποίο συμμετείχαν 7 δρομείς.
Αύριο Δευτέρα 9.11.15 θα γίνει το 2ο τεστ, που υποσχεθήκαμε στους ενδιαφερόμενους. Η συνάντηση στην είσοδο του τούνελ για το βοηθητικό «έτοιμοι» (με ένα μικρό ζέσταμα και λίγες ασκήσεις)  στις 20:00.  (Στις 20:06 δίνεται η εκκίνηση). Όσοι πιστοί προσέλθετε, μέχρι και γρήγορο βάδην δεχόμαστε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την επίδοση στο τεστ ως οδηγός φυσικής κατάστασης (αντοχή) … ΕΔΩ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΞΕΩΝ:
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου
ώρα 20:00 θα γίνει διαγωνισμός έλξεων για αθλητές και φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Πρώτη λαβή και μετά 10΄δεύτερη λαβή. Το άθροισμα πρώτης και δεύτερης λαβής θα είναι η τελική επίδοση των διαγωνιζομένων. Απαραίτητος όρος συμμετοχής να έχει προκριθεί τις προηγούμενες ημέρες.  Όριο πρόκρισης 6 έλξεις για τα αγόρια και 4 έλξεις για τα κορίτσια). Να προετοιμάζεστε.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΙΝΙ 6μ. :
Δευτέρα 30.11.15
στις 20:00 θα γίνει διαγωνισμός αναρρίχησης σε σχοινί 6μ. Θα υπάρξουν δύο αγωνίσματα.
1) Απλή αναρρίχηση σε χρόνο (ο πιο γρήγορος μέχρι τον κόμπο, κερδίζει).
2) Διπλή αναρρίχηση. Δύο συνεχόμενες αναρριχήσεις (μετράει μόνον ο χρόνος ανάβασης για τα δύο σχοινιά. Το κατέβασμα χωρίς βιασύνη.  Απαραίτητος όρος συμμετοχής να έχει προκριθεί τις προηγούμενες ημέρες. Να μας δείξει ότι ακίνδυνα έχει τη δύναμη να ανεβεί (εννοείται τα πόδια δεν συμμετέχουν στην ανάβαση).

print

Written by