ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συνεργασία του με τον Επίσημο Χορηγό του 2014, ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ & PVC,  ανανεώνεται για τα επόμενα τρία (3) χρόνια (2015,2016,2017)!
Κάποιοι άλλοι μπορεί να «τρελαινόντουσαν» και να άρχιζαν τα … ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ…
Όμως  εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και το πόσο «πουλάει» ο Στίβος.
Με άλλα λόγια -σταράτα- γνωρίζουμε ότι ΝΑΙ μεν βαδίζουμε, ως σύλλογος, σε σωστούς και προοδευτικούς δρόμους αλλά το κυρίαρχο στοιχείο της συνεργασίας μας είναι οι οικογενειακοί Δεσμοί που διατηρούμε με όλους τους αθλητές μας και η σύνεσή μας να αναγνωρίζουμε τη διάθεση των άλλων να μας βοηθήσουν.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Γεωργιτσέλης βρίσκεται κοντά στο σύλλογο από τη στιγμή που ιδρύθηκε· είναι στη Χρυσή Λίστα των Ιδρυτικών Μελών του Συλλόγου.

Μην ψάχνετε πολύ μακριά για να βρείτε το μυστικό της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Είναι το αίσθημα ευθύνης (μιλούσαμε πριν μερικές ημέρες γιαυτό, με την ευκαιρία της ανακύκλωσης), το οποίο μας κρατάει σε εγρήγορση. Δεν περνάει από το μυαλό μας να ντροπιάσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στη δημιουργία αυτού του συλλόγου.
Να αρχίσω από τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη, να πάω στον Νίκο Ζαχαριάδη, στον Κώστα Χειμωνίδη, … στην προαναφερόμενη οικογένεια Γεωργιτσέλη … και σταματάω εδώ για να μην αδικήσω όλους όσους στήριξαν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  
Στον δεσμό που ακολουθεί ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορείτε να βρείτε τα 77 Μέλη που υπέγραψαν το 1999 για τη δημιουργία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ο καθένας μας έχει τις δικές του απόψεις, σεβαστές και κατανοητές.
Με αυτό το σκεπτικό, ως ιδρυτικό μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γιώργο Γεωργιτσέλη γιατί, ως καλός επαγγελματίας, «άρπαξε την ευκαιρία» να κερδίσει!  μέσα από την δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Προσγειωμένα: Γιώργο Γεωργιτσέλη, σε ευχαριστούμε που είσαι κοντά μας και δίπλα μας. Η συμμετοχή σου στα δρώμενα του συλλόγου δεν περνάει απαρατήρητη.

(Α! να μη το ξεχάσω: Για να δέσει η Χορηγία πρέπει να κάνετε, μαζί με τον Κώστα και τον Κουμπάρο σου,  83 έλξεις (άθροισμα Α+Β λαβή, με μία προσπάθεια για κάθε λαβή ο καθένας)! 

print

Written by