ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο «ΑΓΙΑΣΜΟΣ» ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Με την έγκριση από την επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου, της «αποκλειστικής χρήσης» της αίθουσας Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (του άλματος επί κοντώ), προετοιμάζεται ο ετήσιος  «ΑΓΙΑΣΜΟΣ»  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 
Η εκδήλωση του ΑΓΙΑΣΜΟΥ της αιθούσης αλλά και του έμψυχου δυναμικού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Αθλητών, προπονητών, παραγόντων, γονέων και φίλων του συλλόγου) θα γίνει ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 19:00 από τον πατέρα Βαρνάβα Γιάγκου, υπεύθυνο Γραφείου Νεολαίας της Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  (των αθλητών του συλλόγου) θα γίνει μετά τον ΑΓΙΑΣΜΟ (υπολογίζουμε στις 19:30). Εφόσον ο αριθμός των γονέων είναι σχετικά μεγάλος, θα μεταφερθούμε όλοι μαζί στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου που βρίσκεται στο Κτίριο Διοίκησης, στον πρώτο όροφο. (Η Κεντρική είσοδος του Σταδίου, από την Αγίου Δημητρίου, ακριβώς απέναντι από τα Νερά).
Παρακαλούμε τους «Φίλους» του συλλόγου να παραβρεθούν στον ΑΓΙΑΣΜΟ,  και τους Γονείς και Κηδεμόνες στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα ακολουθήσει. Γονείς, εμείς θα σας  ενημερώσουμε για οτιδήποτε σχετικό, σημαντικό κομμάτι της συγκέντρωσης είναι να ακούσουμε και τις δικές σας παρατηρήσεις – προτάσεις. Η εμπειρία δείχνει ότι πάντα υπέρχει κάτι που το καλό θα το κάνει καλύτερο!

print

Written by