ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

Για τις ανάγκες του Ημερολογίου 2017 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει φωτογράφιση όλων των αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, σε προπονητικά γκρουπ.
Κύρια ημέρα Φωτογράφισης καθορίζεται η
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Η σειρά της φωτογράφισης :

19:10 γκρουπ κ. ΣΟΦΙΑΣ (και τα δύο μαζί).
19:15 γκρουπ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, κ. ΦΩΤΗ

20:10 γκρουπ κ. ΕΛΕΝΗΣ

20:20 γκρουπ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

20:25 γκρουπ κ. ΣΤΕΛΛΑΣ

20:40 γκρουπ κ. ΚΟΣΜΑ

20:45 γκρουπ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ, κ. ΝΙΚΟΥ, κ. ΣΤΑΘΗ

  1. Η φωτογράφιση θα γίνει στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
  2. Το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά, για να δώσουμε την ευκαιρία στα  παιδιά που θα έρθουν μόνο για τη φωτογράφιση να είναι στην ώρα τους και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.
  3. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στην αίθουσα.
  4. Τα γκρουπ, σταματούν την προπόνηση 10 λεπτά πριν από την ώρα τους και ετοιμάζονται.
  5. Οι αθλητές φωτογραφίζονται με το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου. Όσοι δεν έχουν μπλουζάκι να το ζητήσουν από τους προπονητές τους.
  6. Στη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι αθλητές που ανήκουν (με Δελτίο) στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μικροί ή μεγάλοι) και θα ήθελαν να ομορφαίνουν το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την παρουσία τους.
  7. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ θα συνεχιστεί την ΠΕΜΠΤΗ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 & 2 Δεκεμβρίου, σε μικτά γκρουπ (όσοι δεν ήταν στην Κύρια Φωτογράφιση). Όσοι αθλητές δε θα μπορέσουν να έρθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ θα φωτογραφηθούν όλοι μαζί σε -μικτά γκρουπ- ανεξαρτήτως ηλικίας.
  8. Προτρέπουμε τους αθλητές, που δεν έρχονται την ΤΕΤΑΡΤΗ, να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να έρθουν έστω για 10 λεπτά, μόνο για τη φωτογράφιση και να φύγουν (να έχουν μαζί τους την κόκκινη μπλούζα του συλλόγου).
  9. Γκρουπ  που την ημέρα της φωτογράφισης θα απουσιάζουν πολλά παιδιά θα φωτογραφηθούν μαζί με άλλα γκρουπ και έτσι δε θα έχουν αποκλειστική σελίδα στο ημερολόγιο.

Τονίζουμε ότι η ΚΥΡΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ είναι η ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 από ώρα 19:10 και σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

print

Written by