ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΤΡΟΦΙΜΑ ΡΟΥΧΑ- ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Ο μόνος λόγος που αναγκαζόμαστε να περάσουμε φωτογραφίες «αποδεικτικά στοιχεία» της παράδοσης των συγκεντρωθέντων είναι για να τηρήσουμε το: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».

ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Τα τρόφιμα «έφτασαν» στον προορισμό τους για να δοθούν σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Όλα τα τρόφιμα παραδόθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου (στον π. Αντώνιο Στυλιανάκη) και θα μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Κατά τη γνώμη μας «τα αποδεικτικά στοιχεία»  χρειάζονται αφενός μεν γιατί είναι μια συλλογική προσπάθεια και όχι μεμονωμένων ατόμων και αφετέρου για να δώσουν χαρά στα παιδιά που τα συγκέντρωσαν σακουλάκι-σακουλάκι.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και  –ιδιαίτερα– την «επιτροπή γονέων» που μπήκαν στον κόπο να παραδώσουν τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα.

ΤΑ ΡΟΥΧΑ
Ένα μέρος από τα ρούχα παραδόθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες, εκεί που πραγματικά θα «πιάσουν τόπο». Η ευχαριστήρια καρτούλα των παιδιών … “μας συγκινεί”.
Τα υπόλοιπα ρούχα θα παραδοθούν την  Τρίτη ή την Τετάρτη και πάλι από την ορισθείσα επιτροπή. (Στη φωτογραφία φαίνονται τα ρούχα που μαζεύτηκαν και θα παραδοθούν αμέσως μετά ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ).
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε ΟΛΟΥΣ

print

Written by