ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Με τις καλύτερες συνθήκες και τα πιο λαμπερά χρώματα έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σήμερα, για τους βιαστικούς να φορέσουν τα μαγιό τους – η τελευταία ημέρα των προπονήσεων, (οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Ιουνίου), συνέβησαν πράγματα και θαύματα στο Καυτανζόγλειο. 
Από νωρίς τα παιδιά πηγαινορχόντουσαν κρατώντας στα χέρια τους «ζωγραφιές» και «κατασκευές». Αμέσως μπήκαμε στο νόημα και δε βλέπαμε την ώρα να βρεθούμε και εμείς στο κλειστό, για να αποκτήσουμε «εμπειρίες» στο πώς κουμαντάρουμε τα πιτσιρίκια.
Δεν τα καταφέραμε λόγω υποχρεώσεων με τα μεγαλύτερα παιδιά (μετά την προπόνηση των μεγάλων έγιναν και άλματα επί κοντώ, με τους μικρούς επικοντιστές -τους Φλώρους- και βρεθήκαμε στην αίθουσα μόνο στο τέλος, ενώ γινόντουσαν οι απονομές.

Δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των «κατασκευών» ούτε της «ζωγραφικής». Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσουμε. Απλά χαρείτε τις φωτογραφίες που πήραμε από ψηλά με τα έργα τέχνης που φιλοτέχνησαν τα παιδιά μας.

Μπαλόνια, χρώματα, χαμόγελα, φλας, και γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες) με τις φωτογραφικές και τις κάμερες να απαθανατίζουν “τα αστέρια” τους είτε στο βάθρο των νικητών είτε στο  χειροκρότημα του φίλου και συναθλητή των παιδιών τους, που διακρίθηκε.

Ειλικρινά στεναχωρήθηκα που «έχασα» το πρώτο κομμάτι με τον καταιγισμό των πολύχρωμων μπαλονιών αλλά που θα πάει, όλο και κάποιο βίντεο θα το έχει καταγράψει. Με την πρώτη ευκαιρία θα το περάσουμε για να δείτε και εσείς τι χάσαμε όσοι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε έγκαιρά στην καρδιά της γιορτής.

Σίγουρα θα έχουμε «ενημερωτικό» των πεπραγμένων από τις προπονήτριες των Ακαδημιών καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων. Θα τα περάσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Φεύγοντας καθίσαμε για λίγο στο χώρο του κυλικείου, να πιούμε μια μπυρίτσα με όσους γονείς  έμειναν μέχρι τέλος. Μέχρι και μουσική έφερε στο χώρο ο δραστήριος υπεύθυνος του κυλικείου. (Στη φωτογραφίες οι τελευταίοι γονείς και η ορχήστρα).

Το ρεζουμέ της κουβέντας είναι:
Συγχαίρουμε τους συναδέλφους προπονητές-τριες που σχεδίασαν και υλοποίησαν τα όσα φαντάστηκαν με αποτέλεσμα να γίνει άλλη μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εκδήλωση. Στα μάτια μας ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ φανταστείτε για τα μάτια των μικρών μας αθλητών. Ζήσανε τόσα, κατάφεραν να διακριθούν (αφού και μετάλλια κρέμασαν στο λαιμό τους) φώναξαν, χειροκρότησαν και έπαιξαν με τα πολύχρωμα μπαλόνια που γέμισαν την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Όμως το κυριότερο, όλα αυτά τα είδε και «ο μπαμπάς και η μαμά» ! πετούσαν οι μικροί μέχρι και 50 εκ. ρεκόρ έκαναν στο μήκος!

Μέχρι και ο Νίκανδρος Στυλιανού, συμμετείχε στην εκδήλωση. Ο Νίκανδρος που στις προπονήσεις τον βλέπουν να πετάει και -ποιός ξέρει τί θα σκέφτονται όταν τον βλέπουν στα 5.50 και 5.60- ήταν εκεί. Όχι μόνο τους χειροκρότησε αλλά τους πέρασε και το μετάλλιο στο λαιμό τους. Ουάου!!!!

Συγχαίρουμε τους “γονείς” που καταφέρνουν να ξοδεύουν “πατεροώρες” και “Μητεροώρες” για τα παιδιά τους. Να μου επιτρέψετε να σας απευθύνω δημόσια ένα ΜΠΡΑΒΟ. Να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας δεν περνάει απαρατήρητη στα μάτια των παιδιών σας. Σας θέλουν κοντά τους όσο περισσότερο γίνεται. Μην το ξεχνάτε.

Στο ρεζουμέ, σημαντική θέση καταλαμβάνει η ποιότητα των γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους. Με τέτοιο συνδετικό κρίκο «τα παιδιά τους» (δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος «κοινός φίλος») που να τους ενώσει. Όλοι σαν μια οικογένεια (είχα δεν είχα εκεί κατέληξα) χαρήκαμε ακόμη μιαν εκδήλωση που είχε την υπογραφή των ανθρώπων του Συλλόγου, που νοιάζονται και αγαπούν αυτό που κάνουν. Αν ακόμη είναι κανείς που αμφιβάλει γιαυτό … να πάρει 20 κάμψεις!!!

Ευχαριστούμε γονείς και συνοδούς, που με τη δική σας συμπαράσταση είχαμε για τόσους μήνες «τα αχώνευτα» κοντά μας και … ζούσαμε και εμείς.

Περνάμε και μερικές φωτογραφίες από όσες τραβήξαμε στο τέλος της γιορτής. Θα ακολουθήσουν και άλλες….

Σε όσους φεύγουν για διακοπές ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Σε  όσους  δεν φύγετε από τώρα για διακοπές, Υπενθυμίζουμε «οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Ιουνίου».

print

Written by