ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Γ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014

Με αισθητή την απουσία δύο μελών του Δ.Σ. και σύνολο 15 ατόμων έγινε το Δ.Σ. του Φεβρουαρίου. Η έκπληξη του Δ.Σ. ήταν η παρουσία του κ. Γάκη Δημήτρη, Επίτιμου Μέλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ο οποίος μετά από απουσία τριών μηνών στην Dammam της Σαουδικής Αραβίας [is the capital of the Eastern Province of Saudi Arabia, the most oil-rich region in the world], επέστρεψε σήμερα το απόγευμα και έσπευσε να είναι παρών στο Δ.Σ. Οι φωτογραφίες από το Δ.Σ. του Φεβρουαρίου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  1. Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωποι του συλλόγου οι κ.κ. Μουρουδέλης Σωτήριος και Τριανταφύλλου Ευάγγελος.
  2. Τακτική Γενική Συνέλευση ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Μαρτίου). Η συνέλευση των «ενεργών» μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα γίνει Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 19:15 -20:45 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο.
  3. Επίσημος Χορηγός:  Ο κ. Γεωργιτσέλης Γεώργιος παραμένει ο Επίσημος Χορηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και για το 2014 (θα είναι ένας και μοναδικός). Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το σύλλογο μέσα από το θεσμό της χορηγίας, υπάρχουν για το 2014 τρείς θέσεις «Κύριου Χορηγού». Για συγκεκριμένες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογο fotkatsi@phed.auth.gr
  4. Αγορά κονταριών: Η πρόταση του προπονητή του άλματος επί κοντώ για αγορά 4-5 κονταριών κυρίως για τους μικρούς αθλητές και τα κορίτσια, έγινε δεκτή. Από το Δ.Σ. αποφασίστηκε να ζητήσουμε βοήθεια από τους γονείς και φίλους του συλλόγου (όσοι μπορούν και επιθυμούν) και εάν το απαιτούμενο ποσό (περίπου 2.000 €) δεν συγκεντρωθεί να συμπληρώσει το υπόλοιπο ο σύλλογος.  Ήδη, από τα παρόντα μέλη συγκεντρώθηκαν 700 € (Ανώνυμος 100 €, Θεοφανίδης 100, Μανιού 100, Κούτρας 100, Σολομωνίδης 100, Γάκης Δημήτριος (Επίτιμο μέλος) 100, Κατσίκας 100). Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε ποσό να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε προπονητή η μέλος του Δ.Σ.
  5. Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ: Θα γίνουν το Σάββατο 31 Μαΐου 2014. Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ.
  6. Προτάσεις: Η πρόταση του κ. Κούτρα Ιωάννη να βοηθήσει ο σύλλογος οικονομικά, ελεύθερο αθλητή που προκρίθηκε να συμμετάσχει στο επίπονο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ τον Σεπτέμβριο του 2014, έγινε αποδεκτή. Αναμένεται, σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο αθλητή, να καθοριστεί ο «τρόπος» βοήθειας.
print

Written by