ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΟΣ 4Χ100 (Π)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Αμέσως μετά τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ ο μηχανισμός λειτουργίας του συλλόγου μπαίνει σε λειτουργία.
Πρώτο μέλημα, η συγκρότηση ομάδος σκυταλοδρομίας 4Χ100 Παίδων/Ανδρών, η οποία θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό Ανδρών, για εμπειρία.
Για να αποκτήσει ένας σύλλογος ομάδα σκυταλοδρομίας θα πρέπει:
1. Να έχει 5-6 αθλητές γρήγορους που να θέλουν να αγωνίζονται …. τους έχουμε. [Αγγελίδης, Μυλωνάς, Γόγαλης, Εφραιμίδης, Ανθόπουλος, Τικόπουλος, Τέλιος, Καμόλλι, Μαλέας … κ.α.].
2. Το επόμενο βήμα είναι να δουλέψουν μαζί, για να γίνουν «ομάδα». Ο καθένας να μπεί στη θέση που του ταιριάζει και να «συντονιστούν».

Το προπονητικό team (Χατζιόπουλος, Τοσίδης, Βαλσαμίδης) πιστεύει για αυτήν την ομάδα ότι μπορεί να φτάσει σε τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος και δίνει την ευκαιρία στους παραπάνω αθλητές, αλλά και σε όποιον άλλο θέλει να δοκιμάσει (γεννημένο από το 2000 μέχρι και το 2003), να προσέλθουν στην κοινή προπόνηση -επιλογής και συντονισμού-, που θα γίνει την Τετάρτη 19.4.17 με την επίβλεψη του κ. Κοσμά Χατζιόπουλου και την Παρασκευή 21.4.17 με την επίβλεψη του κ. Τοσίδη Λάζαρου.
Επαναλαμβάνουμε ότι στις συγκεκριμένες προπονήσεις, προσέρχονται όλοι όσοι επιθυμούν να αποτελέσουν μέλος της ομάδος σκυταλοδρομίας 4Χ100 παίδων. (Στη συνέχεια θα γίνει πρόκριση για την ομάδα 4Χ300 και 4Χ400 για τις ηλικίες (ΠΠ/Α και Παίδων αντίστοιχα).

print

Written by