ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ «ΤΣΑΝΤΕΣ» ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο σύλλογος έχει ανθρώπους που μετατρέπουν τον απρόσωπο σύλλογο σε ένα σύλλογο που ακούει, βλέπει, αφουγκράζεται και με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε. Η πρόταση των εκπροσώπων των γονέων για ένα τσαντάκι για τις Ακαδημίες και μία μεγαλύτερη τσάντα προπόνησης για τα αγωνιστικά τμήματα υλοποιήθηκε. Ήδη έφτασαν στο γραφείο του συλλόγου και άρχισαν να κυκλοφορούν  οι παρακάτω τσάντες.

Η τσαντούλα που μπορεί να μεταφέρεται από τους μικρούς μας αθλητές στην πλάτη για ένα νεράκι, μία εφεδρική μπλούζα και ότι άλλο θα χρειαστεί για την προπόνηση ο μικρός μας αθλητής και αθλήτρια. Το κόστος της τσαντούλας είναι (3) ευρώ και τόσο θα την προμηθευτείτε. Ζητήστε την από τον προπονητή του παιδιού σας.

Η μεγαλύτερης χωρητικότητας τσάντα που επίσης μεταφέρεται στην πλάτη μπορεί να φιλοξενήσει ότι θα χρειαστεί ο αθλητής για την προπόνησης και τον αγώνα. Τα αγωνιστικά του παπούτσια, το νερό του, την εφεδρική μπλούζα, την πετσέτα, τη φόρμα μήπως και κάνει κρύο … και οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί ο αθλητής ακόμη και στο σχολείο. Το κόστος είναι κάπου στα 11,7 ευρώ και θα την προμηθευτείτε (12) ευρώ από τους προπονητές των παιδιών σας.

Σημ.:  Έχοντας την τσαντούλα ή την τσάντα με το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ακόμη και να την ξεχάσει κάπου ο μικρός ή η μικρή θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί. Βέβαια οι γονείς (κυρίως για τα μικρά) ας γράψουν σε κάποιο σημείο το όνομα του παιδιού για να αποφύγουν και την περίπτωση του να πάρει το παιδί άλλη τσάντα αντί τη δική του.

Πληροφορούμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι και τα καπελάκια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι στην τελική ευθεία και σύντομα θα κυκλοφορούμε στον ήλιο … μοντελάκια.

print

Written by