ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ «ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ» – ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

Είναι απορίας άξιον, πώς και γιατί μεταγραφές στο στίβο, που η επιτροπή μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ τις έχει απορρίψει (με το ανάλογο αιτιολογικό), να έρχεται η Γενική Γραμματεία (Α.Σ.Ε.Α.Δ.) και να ακυρώνει την απόφαση της επιτροπής μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ, με το «έτσι θέλω» (χωρίς να αναφέρει κανένα αιτιολογικό).

Αν κύριοι του ΣΕΓΑΣ αυτό δεν είναι «φτύσιμο» στις αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ και κατά της  εγκυκλίου μετεγγραφών που κάθε χρόνο προωθείτε στους συλλόγους, τότε τι είναι;

Σίγουρα ο ΣΕΓΑΣ προσπαθεί να διορθώσει -τα αδιόρθωτα- όσο μπορεί και φτάνει στο σημείο να μη βαθμολογεί στα αξιολγούμενα πρωταθλήματα (Διασυλλογικά και Πανελληνίους) τους αθλητές που πήραν μεταγραφή δια της οδού του Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Δε γνωρίζουμε αν αυτό τους καλύπτει όμως για τον υπογράφοντα, προτείνουμε στο ΣΕΓΑΣ ή να πάρει πίσω την εγκύκλιο μετεγγραφών που με τόσο προσοχή έχει συντάξει ή να ορθώσει το ανάστημά του στον οποιοδήποτε που θέλει να παίζει με την αξιοπιστία των αποφάσεων του ΣΕΓΑΣ.

Για την ενημέρωσή σας, αντιγράφουμε τη σχετική παράγραφο από την προκήρυξη του Διασυλλογικού των ΠΠ-ΠΚ/Α 2017 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, για να την προσέξουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΣΕΓΑΣ που βγάζουν τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων … απανταχού της Ελλάδος.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Στη Θεσσαλονίκη (αλλά και σε καποιες ακόμη ΕΑΣ) πέρα από τους βαθμούς που έδωσαν σε αθλητές που δεν έπιασαν το όριο στον τελικό (απόφαση δε στηρίζεται πουθενά από την προκήρυξη),  ήδη έδωσαν βαθμούς και σε αθλητές που συμπεριλαμβάνονται στην παράγραφο- Σημείωση, που αναφέρεται παρακάτω!

Ούτε οι βαθμοί ούτε και κανένας άλλος λόγος μας αγγίζει για το παρόν άρθρο.

Είναι η τάξη των πραγμάτων και η πιστή τήρηση των κανόνων που μας απασχολεί, και που είναι ο ΚΟΡΜΟΣ του αθλητισμού και ιδιαίτερα του στίβου (που έχει μεζούρα και χρονόμετρο). Αν η ίδια η πολιτεία δεν τηρεί κανόνες και ο ΣΕΓΑΣ τις δικές του προκηρύξεις, τότε ο ΣΤΙΒΟΣ δεν έχει λόγο ύπαρξης.

 12. ΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
………
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
α) Στα αξιολογούμενα πρωταθλήματα οι βαθμοί που απορρέουν από την τελική κατάταξη των αθλητών-τριών που αποκτήθηκαν την τελευταία μεταγραφική περίοδο ,καθ΄ υπέρβαση των διατάξεων του κανονισμού Εγγραφών – Μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ και των οποίων οι σχετικές αιτήσεις είχαν απορριφθεί από την επιτροπή μετεγγραφών δεν προσμετρούνται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και στην ετήσια αξιολόγηση του σωματείου.

β)  Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που αναφέρονται στη Γενική Προκήρυξη κεφ. Ε’ παρ.14 << πριμοδότηση σωματείων από τη συμμετοχή των αθλητών-τριών τους σε αγώνες με την Εθνική ομάδα >>.

print

Written by