Η ΕΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Γυμναστές που φοίτησαν στα πρώτα χρόνια της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης (από το 1969-70 και μετά), -που τώρα είμαστε συνταξιούχοι-αλλά και οι καθηγητές μας και συνάδελφοι των καθηγητών που ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, να φωνάξουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας ΔΙΔΑΞΑΝ.

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Κιλκίς),

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,

 ΚΡΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

ΚΤΕΝΑ ΔΑΦΝΗ,

ΜΑΡΩΝΙΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,

ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,

ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΦΩΦΗ,

ΚΟΚΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ,

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το ευχαριστώ των μεγάλων σε ηλικία, στους Δασκάλους τους «μας», θα αποτελέσει ίσως το σημαντικότερο μήνυμα των μεγάλων προς τους μικρούς αθλητές που θα αγωνιστούν στη γιορτή αυτή της 28ης Μαΐου στο Καυτανζόγλειο.

Αντιγράφω τις λέξεις με τις οποίες χαιρέτησε την πρωτοβουλία -επίτιμο μέλος- (σύζυγος) της «Αδελφότητας» των γυμναστών ΕΑΣΑ 19679-1972.

«κ. Γεωργία Μοσχονά   Ιδέα πολύ καλή. Ταπεινά προτείνω όσοι από την ΕΑΣΑ 72 θέλουν ας έρθουν στους αγώνες για να δουν οι μικροί αθλητές πως οι δάσκαλοι έστω κι αν φύγουν πάντα χαράζουν δρόμους και δίνουν όραμα.»

ο υπογράφων προσθέτει: όσοι από την ΕΑΣΑ 72 … ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

Καλούμε τους καθηγητές που δίδαξαν στα πρώτα χρόνια της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης και ακόμη είναι «παλληκαράκια»!

 κ.κ. Ντέμο Ναπολέοντα, Χατζητάκη Χρήστο, Δούκα Ιωάννη, Χατζηπλή Γεώργιο, Καρούλη Αλκίνοο, Αμοιρίδη Γεώργιο, Γατζία Κώστα, Κορωναίο Κώστα, Παπαδοπούλου Στέλλα, Χαροκόπου Φλεμεντάκη Αμαλία,  …  να πάρουν την παρέα τους, να συνοδέψουν τους κοντινούς ανθρώπους  των ΤΙΜΩΜΕΝΩΝ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να έρθουν στο Καυτανζόγλειο για να Τιμήσουμε όσους μας δίδαξαν και τώρα μας κοιτούν από ψηλά.

Καλούμε και τους συνεχιστές του έργου των πρώτων Καθηγητών της ΕΑΣΑ,  σημερινό διδακτικό προσωπικό του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, να Τιμήσουν μαζί μας τη μνήμη,  των πρωτοπόρων στο στήσιμο του σημερινού ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης.

Ήδη η πρώτη φουρνιά των καθηγητών Φυσικής Αγωγής που φοίτησαν στην ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης (1969-1972), ενεργοποιήθηκε και –ποικιλοτρόπως- οι τότε φοιτητές και τώρα 70ρηδες, θα είναι “παρόντες” στην εκδήλωση.

Τυχερά  τα 500 και πλέον μικρά παιδιά  που θα αγωνιστούν  στους -ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ “KIDS’ ATHLETICS”-. Εκτός από το ότι θα γνωρίσουν τον αθλητισμό με πολύ προσεγμένες και διδακτικές διαδικασίες θα έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» ένα φόρο ΤΙΜΗΣ στους Δασκάλους, των οποίων η προσφορά φαίνεται και ακούγεται από τις πράξεις των μαθητών τους.

print

Written by