ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ

Οι εθελοντές γονείς μας εκπλήσσουν ευχάριστα.Πολύ νωρίς κυκλοφόρησε το 1ο άλμπουμ φωτογραφιών από τον κ. Ανδρίκο Χατζηδήμου, το χαρήκαμε όλοι.
Ακόμη ένα υπέροχο άλμπουμ από φωτογραφίες από τα ΡΗΓΕΙΑ 2017 αυτή τη φορά από τη μηχανή του κ. Καφαντάρη Στέφανου και της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας. Μπορείτε να απολαύσετε τις προσπάθειες όλων των παιδιών πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Ειδικά στο τέλος του 2ου άλμπουμ, μπορείτε να δείτε τους εθελοντές μας, που τόσα προσέφεραν στους αγώνες, να υπομένουν ακόμη και το μαρτύριο της «τσίκνας».  Με τέτοιους εθελοντές μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες διοργανώνουμε.
Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ των αγώνων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ Κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑΥΡΟ.

Μεταξύ των συλλόγων που συμμετείχαν και έδωσαν στα παιδιά τους την ευκαιρία να ζήσουν «τα όσα έζησαν», υπάρχουν  και υπεύθυνοι ακαδημιών που καταλαβαίνουν το μέγεθος του εγχειρήματος που φέραμε σε πέρας με τον καιρό να μας τα αλλάζει όλα.

Ευχαριστούμε τον κ. Σταυρόπουλο Σταύρο για τα καλά του λόγια και τον διαβεβαιώνουμε ότι όχι μόνον δεν πέρασαν απαρατήρητα αλλά αποτελούν το μετάλλιο που κρεμάστηκε στο λαιμό τόσο των διοργανωτών όσο και των εθελοντών των αγώνων “ΡΗΓΕΙΑ 2017”.
Γράφει ο κ. Σταυρόπουλος Σταύρος:

Αγαπητοί φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,

θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων στίβου για μικρά παιδιά “1α ΡΗΓΕΙΑ 2017”. Παρά τις αντιξοότητες φέρατε σε πέρας μια δύσκολη, κατά κοινή ομολογία, “αποστολή” και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να πορεύεστε πάνω στην ίδια φιλοσοφία την οποία και εμείς στο Αθλητικό Φυτώριο Θέρμης “Αδωνις” ενστερνιζόμαστε και υπηρετούμε με τον ίδιο ζήλο.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και φιλοξενία  ευελπιστώντας σε μελλοντικές  συνευρέσεις.

Εκ μέρους του Δ.Σ., των μελών, των γονέων, των προπονητών, και των αθλητών/τριών του συλλόγου
Ο τεχνικός διευθυντής
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1Ο   ΑΛΜΠΟΥΜ  κ. ΑΝΔΡΙΚΟΣ  ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ

2Ο  ΑΛΜΠΟΥΜ  κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑΣ

print

Written by