ΤΑ «ΡΗΓΕΙΑ» ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ”

Με συνοπτικές διαδικασίες οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μελέτησαν το θέμα του άστατου καιρού και πάρθηκαν δυναμικές και θαρραλέες αποφάσεις.

Για να απαντήσουμε μια και καλή σε όσους ρωτούν «ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ …» ο διοργανωτής σύλλογος ΑΣ ΡΗΓΑΣ δίνει τη δική του υπεύθυνη απάντηση.

Οι προγραμματισμένοι αγώνες για τα μικρά παιδιά
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ κανονικά στην ώρα τους «ΒΡΕΞΕΙ – ΧΙΟΝΙΣΕΙ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού μελετήθηκαν διάφορα σενάρια τα οποία όμως για διάφορους λόγους το καθένα απορρίφτηκαν. Δυνατά χαρτιά για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης ήταν:

  • Η «παρουσία» των “ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣΑ” που μας δίδαξαν ότι αν περιμένεις τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις  τα όσα σημαντικά έχεις στους μπόμπιρες, ίσως δε θα τα περάσεις ποτέ.
  • Η πραγματικά μεγάλη και συγκινητική εθελοντική προσφορά φίλων του συλλόγου, που θα ήταν μεγάλο λάθος να μην «εκμεταλλευτούμε». Έπρεπε οι θυσίες που ο καθένας έκανε να «πιάσουν τόπο».
  • Πολλοί κοπίασαν για να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο και να δώσουν την ευκαιρία στους μπόμπιρες να δουν, να νιώσουν και να μάθουν. Ε! πώς να τα πετάξεις όλα αυτά για μια πιθανή βροχούλα…

1Η ΕΚΔΟΧΗ : ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ
Εάν ο καιρός μας «ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ» και σεβαστεί τον κόπο ΟΛΩΝ ΜΑΣ και τις θυσίες των γονέων και κηδεμόνων …  τότε όλα θα κυλίσουν ομαλά όπως εβδομάδες τώρα τα σχεδιάζουμε. Παρουσιάζονται όλες οι ομάδες κανονικά  (σύμφωνα με το πρόγραμμα) στο Κεντρικό του Καυτανζογλείου.

2η ΕΚΔΟΧΗ : ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ
ΕΑΝ ΒΡΕΧΕΙ την ώρα που είναι να γίνουν οι αγώνες τότε το όλο πρόγραμμα θα μεταφερθεί στο Κλειστό του Καυτανζογλείου στον 1ο όροφο του προπονητηρίου Νίκος Ζαχαριάδης.

Και πάλι οι ομάδες παρουσιάζονται κανονικά (σύμφωνα με το πρόγραμμα) αλλά στην είσοδο του Κλειστού Κ-3. Στην περίπτωση της εναλλακτικής λύσης το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί καταλλήλως ώστε να γίνουν όσα περισσότερα αγωνίσματα γίνεται.

Λόγω της σχετικής στενότητας του χώρου θα ζητήσουμε την κατανόηση των γονέων και κηδεμόνων. Θα ανεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνον οι συνοδοί και οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που “αγωνίζονται”. Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που “θα αγωνιστούν στη συνέχεια” θα παραμένουν στο ισόγειο μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.
Η προθέρμανση και η προετοιμασία των ομάδων θα γίνεται στο Ισόγειο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΕΞΩ  Ή ΜΕΣΑ)

Εφόσον ο καιρός μας το δείξει από νωρίς ότι μας “πάει μέσα” θα υπάρξει  ενημερωτικό μέχρι τις 12:00 της Κυριακής.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ – ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ – ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ
(το πολύ πολύ πάρτε και την ομπρέλα μαζί σας)!

print

Written by