ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΟΝΕΩΝ

Ένα από τα θέματα του χθεσινού Δ.Σ. 8.6.17 ήταν και η συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες. Με την «Large» διάθεση που διακρίνει γενικά το σύλλογο (το Δ.Σ.) αλλά και το οικογενειακό κλίμα που θέλουμε να έχουμε στο σύλλογο πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

Σε αγώνες των όμορων νομών, αλλά και μακρύτερα, όπου ο αριθμός των αθλητών με τους προπονητές αλλά και τους συνοδούς (γονείς) θα ήταν μεγάλος και θα απαιτούσε τη μετακίνηση με πολλά Ι.Χ., «έπεσε» η πρόταση να μετακινούνται όλοι αθλητές γονείς προπονητές με ένα μεταφορικό μέσο (πούλμαν των 20 ή 30 ατόμων).

Μια εικόνα για τις τιμές πούλμαν 20-30 θέσεων ΕΔΩ

Με αυτόν τον τρόπο και τα έξοδα θα είναι περιορισμένα και θα ταξιδεύουν όλοι μαζί (το κυρίως ζητούμενο σε εκδρομές και αποστολές αγώνων), όπου οι μεμονωμένες οικογένειες γίνονται ένα, γίνονται ομάδα, γίνονται μία παρέα.

Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε από δω και πέρα. Το πολύ πολύ αν τα οικονομικά πέσουν λίγο βαριά για το Ταμείο του συλλόγου –ίσως- να ζητήσουμε από τους γονείς και συνοδούς να βοηθήσουν με ένα μικρό ποσό! Ίδωμεν.

 Η ουσία είναι ότι θα δίνεται η δυνατότητα σε γονείς και κηδεμόνες που θα ήθελαν αν ακολουθήσουν το παιδί τους στους αγώνες να είναι μαζί του να το ενθαρρύνουν αλλά και να χαίρονται τη συντροφιά των προπονητών των παραγόντων και των άλλων γονέων του συλλόγου.

 Ήδη έπεσαν τα τηλέφωνα -στον Ζορπίδη- και περιμένουμε την απάντηση ακόμη και για το μεθαυριανό αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 11.6.17 στη ΔΡΑΜΑ.

Ειδικά για τη ΔΡΑΜΑ αρκετοί γονείς και προπονητές δήλωσαν  εθελοντές για τη μετακίνηση:  Κατσίκας Φώτιος, Μαρκόπουλος Χαρίλαος, Μουρουδέλης Σωτήριος, Παπαδόπουλος Απόστολος, Σοφία Γκοτζαμάνη, Μπέλος Θεοφάνης, Τάχος Βασίλειος  … κ.ά.)
Αθλητές γονείς και κηδεμόνες, Να είστε σε ετοιμότητα (ακόμη και για τη Δράμα που είναι για μεθαύριο και να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ:
Θα ακολουθήσουν αγώνες για όλες τις ηλικίες από ΜΙΝΙ μέχρι και Α/Γ  (ανάλογα με την προκήρυξη) σε ΚΑΒΑΛΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ… και όπου αλλού θελήσουμε να αγωνιστούμε. Να ετοιμάζεστε και να είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στους αγώνες, μόνον τότε θα ολοκληρωθεί το ταξίδι σας που ακούει στο όνομα «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ». Η προπόνηση για την προπόνηση είναι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης (που μπορείτε να τα βρείτε σε ιδιωτικά γυμναστήρια) και καμία σχέση δεν έχει με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ που υπηρετούμε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, των οποίων η ειδοποιός διαφορά καθορίζεται από τη συμμετοχή σε αγώνες.

print

Written by