ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΧΩΝΕΥΤΩΝ»

«ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ, ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ»

Μια υπέροχη πρωτοβουλία είχε ο εκπρόσωπος των γονέων των “αχώνευτων” κ. Δούναβης Κώστας. Με σύντομες διαδικασίες ενημέρωσε όσους μπορούσε και στα γρήγορα η παρέα οργανώθηκε.

Ισχυρή και δυναμική αντιπροσωπεία των γονέων του Δ.Σ. και των προπονητών  (Δούναβης Κ., Λαμπρόπουλος Φ., Ντούγκου Σ., Μουρουδέλης Σ., Καλλιάς Σ., Παντακίδης Κ., Μαρκόπουλος Χ., Κατσίκας Φ.) συγκεντρώθηκαν και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στους μεζέδες και τα πιάτα του ουζερί «ο Κώστας» στην Τριανδρία.

Σκοπός του «ξαφνικού εξονυχιστικού ελέγχου» ήταν να -έχουν άποψη- για την ποιότητα των προϊόντων του συγκεκριμένου καταστήματος. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν να δοκιμάζουν πιάτα και πιάτα ο στόχος όμως επετεύχθη και αυτό μετράει.

Ποτέ μα ποτέ οι συγκεκριμένοι γονείς δεν κάνουν βήματα εάν πρώτα δεν ελέγξουν «ιδίοις όμμασι»  τις πληροφορίες που με τόση προσοχή συγκεντρώνουν. Χαρακτηριστικό των συμμετεχόντων ήταν η φράση «Ήρθα για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, όσα μου περιγράφουν».

Ε! με τόση σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια που αντιμετωπίζεται η κάθε πρόταση στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ πώς να μην είσαι σίγουρος ότι τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο και ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Συμβουλή: 
Κάποιοι ιδιαίτερα αγαπητοί φίλοι «γονείς των αχώνευτων» ταξίδεψαν από διάφορες παραλίες για να βρεθούν μαζί μας. Με αφορμή τον κ. Σαμουήλ Ντούγκου που μάλλον δεν πρόσεξε και τον «έπιασε ο ήλιος»! συνιστώ σε όλους τους φίλους που θα «τα βάλουν» με τον ήλιο να προσέχουν, μην πάθουν ότι έπαθε και ο κ. Ντούγκου.
(κ. Σαμουήλ, έχετε την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ … προσοχή στον ήλιο!)

 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

print

Written by