ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις-ευκαιρίες υπολείπονται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου έχουμε τη συμμετοχή των Μπέλου Θ. και Καμόλλι Μ. στο Grand Prix «ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2017» που θα γίνει στην Καβάλα και

Την Κυριακή 30 Ιουλίου έχουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Νέων Α/Γ, 1995-2000) που θα γίνει στη Λάρισα, με κύριο εκπρόσωπο του συλλόγου τη Θεοδωρίδου Μαρκέλλα που θα αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ.

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών ακόμη και για τους φανατικούς του συλλόγου και η έναρξη της Νέας Αγωνιστικής περιόδου (2017-2018) θα γίνει επίσημα τη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:00 με σημείο συνάντησης το χώρο μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου.
Ευελπιστούμε μέχρι τότε να έχουν τελειώσει όλα τα έργα, το χόρτο  στο Κεντρικό στάδιο αλλά και το χόρτο και το ταρτάν στο βοηθητικό στάδιο.
Ελπίζουμε να έχει -φυτευτεί και το δένδρο- που προτείναμε στη διεύθυνση του Καυτανζογλείου, στο βοηθητικό εκεί κοντά στο Μουσείο για να κάνει σκιά … για τις επόμενες γενιές)! Μας υποσχέθηκαν ότι θα το ψάξουν.
Εάν δεν “περπατήσει” θα το φυτέψουμε μόνοι μας … έλα μου όμως που χρειάζεται να τρέχουμε να πάρουμε την άδεια από Μουσείο ή Στάδιο, δεν είναι ακόμη σαφές σε ποιόν ανήκει ο χώρος έξω από την περίφραξη του βοηθητικού).
Στη φωτογραφία τα δένδρα που φύτεψαν ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και το ΒΕΛΒΕΝΤΟ στο γήπεδο του Βελβεντού το 2013 και … συνεχώς μεγαλώνουν.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ :

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

print

Written by