ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά από την έδρα μας, τη Θεσσαλονίκη, το μυαλό μας όμως βρίσκεται κοντά σε ότι αγαπάμε. ΠΟΛΛΛΑ αγαπάμε, κάποια από αυτά όμως τα αγαπάμε λίγο περισσότερο απλά και μόνο γιατί μας γεμίζουν και μας δίνουν λόγο ύπαρξης.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ετοιμάζεται για μία νέα αγωνιστική χρονιά και τα πάντα προαναγγέλουν μια χρονιά αποδοτική. Ήδη το προπονητικό δυναμικό ετοιμάζεται με τον κυρίως άξονα να παραμένει ο ίδιος έχοντας όμως και μερικές αλλαγές λόγω κοινωνικών συμβάντων … Στην καθιερωμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος του συλλόγου μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν οι: Κατσίκας, Γκοτζαμάνη, Χατζιόπουλος, Γιαννέκα, Καφφέ! … και όσο πλησιάζει η καταληκτική ημερονία θα έχουμε και την απαραίτητη έγγραφη “αίτηση” και των υπολόιπων συναδέλφων.
Από 1η Σεπτεμβρίου θα γίνουν και οι απαραίτητες επαφές με νέους συναδέλφους, τους οποίους σε πρώτη φάση προτείνουν οι ήδη υπάρχοντες, με σκοπό να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των προπονητών. Η οριστική δομή του προπονητικού γκρουπ θα οριστικοποιηθεί τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου και θα καθοριστεί από το ρυθμό προσέλευσης των αθλητών στο σύλλογο.
Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους -κυρίως υγεία- και καλή επάνοδο στον ετήσιο ρυθμό ζωής του καθενός.
Σας στέλνουμε την αγάπη μας από Καναδά, ο οποίος μας φιλοξενεί μέχρι τις 26 Αυγούστου, που γυρνάμε στην Ελλάδα.
Μην ξεχνάτε η επίσημη έναρξη όλων των τμημάτων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει καθοριστεί για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 18:00 με σημείο συνάντησης το χώρο μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου.

print

Written by