1o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Oδηγίες που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Γονείς ή κηδεμόνες  προετοιμαστείτε και ελάτε ενημερωμένοι  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σας. Εάν θελήσετε να φέρετε τον μπόμπιρά σας στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και για να ξέρετε «πού πατάτε», θα απαντήσουμε (εν συντομία) στις ερωτήσεις που αρχίζουν από το: Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί,

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΠΟΙΟΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:

Στις Ακαδημίες γίνονται δεκτά παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το Στίβο ηλικίας από 6* χρόνων και μεγαλύτερα (*Να έχουν κλείσει τα 6).

ΤΑ ΜΙΚΡΑ «ΡΗΓΑΚΙΑ»:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα το (2009-2010-2011).

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΡΗΓΑΚΙΑ»:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα (2006-07-08).

Σημ.: Ίσως αργότερα χωρίσουμε τα γκρουπ σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες (ανά δύο έτη), θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών που θα προσέλθουν.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: 

Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2005-04-03-02… ανήκουν σε αγωνιστικές κατηγορίες γι’ αυτό και τα ξεχωρίζουμε.

Οι προπονήσεις και αυτών των παιδιών, θα γίνονται τις ίδιες ημέρες και ώρες όπως και των Ακαδημιών (βλέπετε … ΠΟΤΕ).

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του γκρουπ στο οποίο θα ενταχθούν (ανάλογα με την ηλικία τους και τα αθλητικά τους προσόντα).

ΠΟΥ:

Οι συναντήσεις για τις προπονήσεις θα γίνονται  μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου σταδίου.

Οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ φορούν κόκκινα μπλουζάκια με το λογότυπο του συλλόγου.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κεντρικό στάδιο, στο χώρο των Ρίψεων, στο Κλειστό προπονητήριο (Ν. Ζαχαριάδης), στην κλειστή αίθουσα του άλματος επί κοντώ (Κ. Χειμωνίδης) καθώς και στους εσωτερικούς διαδρόμους του Κεντρικού Σταδίου και του Κλειστού προπονητηρίου.

Ειδικά φέτος, στο βοηθητικό στάδιο του Καυτανζογλείου τοποθετείται ΝΕΟΣ ελαστικός τάπητας (ταρτάν) του οποίου η τοποθέτηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. (Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα … πάει μέχρι Οκτώβριο)!

Συνεπώς, το βοηθητικό στάδιο θα χρησιμοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί το έργο.

ΠΟΤΕ:

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 18:00.

Στις 18:00 ξεκινούν και οι  άλλες δύο προπονήσεις της 1ης εβδομάδας που θα γίνουν την Τετάρτη 6/9 και την Παρασκευή 8/9. Από την επόμενη (2η)  εβδομάδα θα σχηματιστούν τα διάφορα γκρουπ και θα λειτουργήσουν κανονικά στο ωράριό τους όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Τις πρώτες ημέρες θα αφιερώνεται κάποιος χρόνος για τις απαραίτητες απαντήσεις στις ερωτήσεις των γονέων και κηδεμόνων.

Την πρώτη εβδομάδα καθημερινά (από ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα λειτουργήσει πάγκος υποδοχής (εγγραφών και ενημέρωσης) μπροστά στο κυλικείο, από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Οι κύκλοι που θα λειτουργήσουν και για τα δύο ηλικιακά γκρουπ των Ακαδημιών  (ΜΙΚΡΑ ΡΗΓΑΚΙΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ) είναι : 

Μικρά ΡΗΓΑΚΙΑ
2009-2010-2011).
Μεγάλα ΡΗΓΑΚΙΑ
2006-2007-2008

1ος Κύκλος

17:30-18:45 17:30-19:00
2ος Κύκλος 19:00-20:15 19:00-20:45

Η προσέλευση γίνεται 5-10 λεπτά πριν την ώρα έναρξης των προπονήσεων.

Σημ.:  Υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας και γκρουπ ΤΡΙ-ΠΕ-ΣΑΒ (19:00 20:30), εφόσον συμπληρωθεί γκρουπ.  

Δηλώστε στους προπονητές το ωράριο που σας βολεύει καλύτερα.

Η οριστικοποίηση των γκρουπ θα ανακοινωθεί μετά τη 2η εβδομάδα.

 ΠΩΣ:

Τα παιδιά προσέρχονται στις προπονήσεις με αθλητική περιβολή (αθλητικά παπούτσια, σορτσάκι και μπλουζάκι), ίσως και ένα 2ο μπλουζάκι για να αλλάξουν εάν ιδρώσουν.

Λόγω της ζέστης καλό θα είναι το κάθε παιδί να έχει και ένα μπουκαλάκι νερό (ή το παίρνετε από το κυλικείο).

Από την πρώτη ημέρα θα γίνει διαχωρισμός σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Το κάθε γκρουπ θα ακολουθήσει και το ανάλογο πρόγραμμα «προπόνησης» (σε παιγνιώδη μορφή στην αρχή).

ΓΙΑΤΙ:

Η συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων με τους προπονητές είναι πρωταρχικής σημασίας. Θέλουμε να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού και εστιάζουμε στα παρακάτω:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ: Παράλληλα με την εγγραφή του παιδιού στο σύλλογο (που θα πρέπει να γίνει μετά από 2-3 δοκιμαστικές προπονήσεις), θα πρέπει να προσκομίσετε γνωμάτευση Ιατρού που να βεβαιώνει ότι «το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς κίνδυνο για την υγεία του».

  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους προπονητές του παιδιού σας για το οποιοδήποτε ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιδιού (υγείας, κινητικό ή συμπεριφοράς …)  έτσι ώστε να γνωρίζει ο προπονητής «την ιδιαιτερότητα» του κάθε παιδιού.

  3. Ζητήστε από τα παιδιά σας να συντονιστούν με τους φίλους τους και δηλώστε στον ίδιο ΚΥΚΛΟ, (έτσι θα γλυτώσουμε -και εμείς και εσείς – από την γκρίνια των «χωρισμένων φίλων»). Τα παιδιά, σε αυτή την ηλικία, θέλουν να είναι στο ίδιο γκρουπ με τους φίλους τους ή τους συμμαθητές τους.

  4. Ειδικές περιπτώσεις που «φίλοι» θα χωριστούν -λόγω ηλικίας- (στα ΜΙΚΡΑ και στα ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ) μπορούν να ρυθμιστούν!  (Η ρύθμιση θα γίνει εφόσον -οι προπονητές κρίνουν- ότι και τα δύο παιδιά μπορούν να ενταχθούν στο ίδιο γκρουπ χωρίς να υπάρχουν προβλήματα).

  5. Σημ.:  Για τις συνδρομές και τα διάφορα, διαβάστε τα σχετικά άρθρα που βρίσκονται στη ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ή ακόμη και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Συλλόγου (οικονομικά, κ.α.).

  6. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με τις προπονήσεις των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ απευθυνθείτε στην υπεύθυνη των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κ. Σοφία Γκοτζαμάνη τηλ. 6909156020.

  7. Για τα παιδιά που εντάσσονται στα προαγωνιστικά γκρουπ, απευθυνθείτε στον υπεύθυνο των προαγωνιστικών τμημάτων κ. Κοσμά Χατζιόπουλο τηλ. 6937531874

Θεσσαλονίκη 1.9.17
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος.

print

Written by