ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ (1-31.10.17)

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για τα όποια θέματα καταγράφουμε. Στο παρόν άρθρο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι ιδιαίτερα στο στίβο … «παίζουμε με κανόνες».

Υπάρχουν κανονισμοί μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ που διέπουν τις μετακινήσεις των αθλητών από σύλλογο σε σύλλογο και τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ:  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΠΤ 2017

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

Οι μικροί σε ηλικία αθλητές (μικρότεροι των 15 ετών) μπορούν να αλλάξουν σύλλογο χωρίς να ρωτήσουν κανέναν…. Βλέπετε Κανονισμό.

Για τους μεγαλύτερους υπάρχουν προϋποθέσεις, που πάλι μπορείτε να βρείτε στον Κανονισμό.

Κανένας σύλλογος δεν θέλει να έχει στις τάξεις του αθλητές που και οι ίδιοι δεν το επιθυμούν, πολύ περισσότερο ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Εφόσον όλα είναι Ο.Κ. δίνεται η μεταγραφή.

Όταν όμως άλλοι «έξυπνοι» χρησιμοποιούν τη διάθεση του κάθε συλλόγου να απελευθερώσει τον αθλητή που θέλει να φύγει, για να τον εντάξουν «έτοιμο» στη δύναμή τους  … τότε το παιχνίδι αλλάζει και παίζεται με τους όρους που οι ίδιοι ορίζουν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ακόμη και οι καλύτερες διαθέσεις αλλάζουν όταν, βάζοντας στη μέση το κάθε παιδί, ο «άλλος» σε κάνει να νιώθεις ότι «εσύ» είσαι το κορόιδο και αυτός ο έξυπνος.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  1. Θα πρέπει να ενημερώσετε τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κατσίκα Φώτη (είτε προσωπικά είτε μέσω των προπονητών σας)και να δηλώσετε τον σύλλογο από τον οποίο επιθυμείτε να μεταγραφείτε.

  2. Ανάλογα με την ηλικία και την περίπτωση ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πράξει τα δέοντα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ*

*Μετά την απόφαση του Δ.Σ. να χορηγηθούν σε όλους ελέυθερες μεταγραφές το παρόν άρθρο τροποποιήθηκε στις 6.10.17.

Αν υπάρχει Αθλητής που ανήκει στο σύλλογό μας και επιθυμεί  να απεγκλωβιστεί με τη συγκατάθεση του συλλόγου,  καλείται να  υποβάλει στο σύλλογο:

  1. Αίτηση μεταγραφής,  αναφέροντας τους λόγους της μεταγραφής του.

  2. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα συνέλθει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου για να συζητήσει όλες τις αιτήσεις μετεγγραφής.

  3. Οποιαδήποτε αίτηση σχετική με τις μεταγραφές θα πρέπει να έχει φτάσει στο σύλλογο (Τεχνικό Διευθυντή) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ώρα 12:00.

print

Written by