ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 – ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Πολλά και διάφορα ελέχθησαν, αναλύθηκαν, προτάθηκαν,  μελετήθηκαν και  τελικά αποφασίστηκαν από το Δ.Σ. του συλλόγου στη χθεσινή συνεδρίαση της 5ης Οκτωβρίου 2017. (Φωτογράφος ο κ. Ιωάννης Κούτρας).

Οι σημαντικότερες αποφάσεις είναι:

  1. ΑΓΙΑΣΜΟΣ:  Μετά τη διαβεβαίωση εκ μέρους του Τ.Δ. ότι «η διεύθυνση του Σταδίου» συναινεί, εγκρίνεται  Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.17 ώρα 19:15.  Τον χαιρετισμό θα κάνει ο Αντιπρόεδρος κ. Κούτρας Ιωάννης με την επιφύλαξη ότι, εφόσον δεν προλάβει να γυρίσει, θα ενημερώσει και τον  χαιρετισμό θα κάνει ο Γ.Γ. κ. Μουρουδέλης Σωτήριος.
  2. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  των γονέων & κηδεμόνων   θα γίνει στην ίδια αίθουσα, αμέσως μετά τον Αγιασμό. Εκτός από τη σύντομη ενημέρωση, απάντηση σε ερωτήσεις, καταγραφή προτάσεων, θα ζητηθεί από τους γονείς να επιλέξουν τα θέματα που θα ήθελαν να ακούσουν από ειδικούς. Η επιλογή των θεμάτων π.χ. Ψυχολόγος, διατροφολόγος ή  … σημαίνει και καθορισμό «διαλέξεων» με το αντίστοιχο θέμα.
  3. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Αποφασίζεται, να δοθεί ελεύθερη μεταγραφή σε όποιον αθλητή θελήσει να φύγει από το σύλλογο.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να την καταθέσουν  οι ίδιοι ή οι κηδεμόνες τους  (εφόσον είναι ανήλικοι κάτω των 18 ετών), στον Τ.Δ. κ. Κατσίκα Φ. μέχρι τις 27.10.2017 ώρα 12:00.
  4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΟΝΕΩΝ : Αποφασίζεται σε περιπτώσεις παιδιών που έρχονται μόνο  (1) προπόνηση την εβδομάδα να γίνεται έκπτωση 40%.
  5. ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ: Αποφασίζεται η εκδρομή, περπάτημα και B.B.Q. στο Χορτιάτη να γίνει την Κυριακή 22.10.17 (Θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία επειδή 22 οριστηκε το μνημόσυνο του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ). Το περπάτημα θα είναι η διαδρομή του κ. Ντούγκου (ολόκληρος γύρος της κορυφής του Χορτιάτη), να ετοιμάζεστε.
  6. ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Βελβεντό σε ημερομηνία που θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους τοπικούς παράγοντες.
print

Written by