ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.17 «Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ» ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ

Ενημερώνουμε τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ για την τρέχουσα περίοδο 2017-2018  θα γίνει στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» στο κτήριο Κ-3 του Καυτανζογλείου την ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 με ώρα έναρξης την 19:15.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να δώσει σε κάθε αθλητή από ένα μικρό δωράκι. για την ημέρα του ΑΓΙΑΣΜΟΥ.
Παρακαλούνται οι γονείς να φέρουν (κυρίως τα μικρά παιδιά) στον Αγιασμό για να μη χάσουν το δωράκι τους.

[Ευχαριστούμε τον γονέα κ. Γιαλαμά Δημήτρη προμηθευτή όλων των μεγάλων καταστημάτων παιχνιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα υλοποιήσει αυτή μας την ιδέα και θα ετοιμάσει μέσα σε δύο ημέρες! ότι καλύτερο γίνεται για τα 160 παιδιά του συλλόγου].

  1. Οι αθλητές που προσέρχονται στον πρώτο κύκλο (17:30):  Παραμένουν μετά την προπόνηση και στον ΑΓΙΑΣΜΟ. Μετά το τέλος του Αγιασμού παίρνουν το δωράκι τους και φεύγουν.
  2. Οι αθλητές που ξεκινούν στις (19:00): Συγκεντρώνονται στην είσοδο του Κ-3 λίγο νωρίτερα.  Στις 19:10 εισέρχονται στην αίθουσα και στις 19:15 ξεκινάει ο Αγιασμός.
  3. Μετά το τέλος του Αγιασμού όλα τα παιδιά που θα είναι στον Αγιασμό, παίρνουν το δωράκι τους και φεύγουν με τους προπονητές τους για την προπόνηση.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Οι «άνθρωποι» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή των γονέων στα δρώμενα του συλλόγου.
Το φέρνω το παιδί στο στάδιο, το παραδίδω στους προπονητές και φεύγω, χωρίς να συμμετέχω σε καμία εκδήλωση του συλλόγου, χωρίς να αφιερώσω ούτε μία πατερο-ώρα ή μετερο-ώρα να δω το παιδί μου, τουλάχιστον στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν το εκτιμούμε.
Το παιδί θέλει να έχει τους γονείς κοντά του όσο περισσότερο γίνεται σε σημαντικές στιγμές της ζωής του. Μη ξεχνάτε ότι σημαντική στιγμή για το παιδί των 6-7 .. ετών είναι ακόμη και η στιγμή που θα πάρει το βραβείο Παρουσιών ή “Point System”. Ακόμη και η στιγμή που θα ακούσει το -Μπράβο- από τον προπονητή του. Το επίτευγμά του θέλει να το μοιραστεί με τους ανθρώπους που υπεραγαπά, τους γονείς του.
Το παιδί χαίρεται να συνυπάρχει με τους γονείς του σε παντός είδους εκδηλώσεις. Δώστε στο παιδί σας τη χαρά να συνυπάρξετε στις λίγες φορές που ο κανονισμός του σταδίου το επιτρέπει. Ελάτε στον ΑΓΙΑΣΜΟ, στην Εκδρομή στην οποιαδήποτε κοινή εκδήλωση.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες, τουλάχιστον για αυτήν την ημέρα, να φέρουν τα παιδιά τους έγκαιρα και να μείνουν και οι ίδιοι για τον ΑΓΙΑΣΜΟ.
Οι γονείς θα μπουν στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ μετά τους αθλητές.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Μετά τον Αγιασμό, τα παιδιά θα φύγουν με τους προπονητές τους για την προπόνηση και στην αίθουσα θα μείνουν οι γονείς και κηδεμόνες με τα μέλη του Δ. Συμβουλίου του συλλόγου.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.

  • Θα γίνει μια πρώτη γνωριμία γονέων με το Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Ενημέρωση για τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις του συλλόγου π.χ. Εκδρομές.  1) ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ:  Περπάτημα, BBQ φαγητό σε παρέες όλοι μαζί, εκδηλώσεις παρέας (τραγούδι, χορός).  2)  ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ (Αγώνες, περπάτημα στη φύση, φαγητό όλοι μαζί σε ταβέρνα, κ.α.).
  • Θα απαντηθούν οι παντός είδους ερωτήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του συλλόγου και τα παιδιά «μας».
  • Θα ζητηθεί η γνώμη των γονέων για τα θέματα, που τους ενδιαφέρει να ακούσουν από ειδικούς (Ψυχολόγους, διατροφολόγους, κ.α.) και που να  σχετίζονται με τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινή φροντίδα των παιδιών τους (μέσα ή και έξω από το σπίτι).
  • Θα καταγραφούν οι προτάσεις των γονέων, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.
  • Θα τελειώσουμε έγκαιρα ώστε να παραλάβετε τα παιδιά στο τέλος της προπόνησης.
print

Written by