ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» & ΤΑ 5 ΧΙΛ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.17

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
18:45   Η ώρα εκκίνησης για τους δρομείς του ημιμαραθωνίου.

ΑΓΩΝΑΣ 5-ΧΛΜ.
20:20. Ώρα συνάντησης (Απέναντι από το Δημαρχείο).
21:15 ξεκινά ο αγώνας.

Το «ραντεβού» του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5χλμ και τους υποστηρικτές τους): Πριν τον αγώνα θα βρεθούμε όλοι μαζί στο κλασικό πλέον σημείο συνάντησης:  Απέναντι από το Δημαρχείο στο παρκάκι (απέναντι από τη στάση που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο) – επί της Βασιλέως  Γεωργίου, για να το χαρούμε και να βγάλουμε τις φωτογραφίες μας πριν τον αγώνα. Ώρα συνάντησης 20:20.
Να είστε συνεπείς στο ραντεβού:  Υπολογίστε το χρόνο που χρειάζεστε για το ζέσταμα ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού μας.  Αρκετοί αθλητές, θέλουν να μπουν νωρίς (μπροστά) στην εκκίνηση και δεν πρέπει να τους καθυστερήσουμε. Ο κόσμος θα είναι πολύς και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το να είμαστε στην ώρα μας στην εκκίνηση.

ΓΕΝΙΚΑ

Παραλαβή αριθμών & υλικού:  Όσοι γράφτηκαν στην ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα παραλάβουν τους αριθμούς τους  (με τα ενσωματωμένα τσιπάκια και ότι άλλο παρέχει η διοργάνωση), από το στάδιο, λίγο πριν  από την έναρξη (18:45-18:55) ή μετά την προπόνηση (20:30-21:00) της Παρασκευής.
Όσοι –για σοβαρό λόγο- δεν μπορούν να τα παραλάβουν εκείνες τις ώρες «το υλικό» ας επικοινωνήσουν με τον κ. Λάζαρο Τοσίδη στο 6995714747  ή την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη στο 6976350313.
Τα κόκκινα μπλουζάκια: Τρέχουμε όλοι με τα κόκκινα μπλουζάκια του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ. Έτσι μπορούμε να έχουμε μια μικρή ελπίδα ότι οι φωτογράφοι του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα μπορέσουν να μας εντοπίσουν…!

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες επισκεφτείτε τη σελίδα του διοργανωτή

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση…!

print

Written by