Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 11.10.17

Με δεδομένη την απουσία στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους, τόσο του προέδρου μας κ. Γάκη Δημητρίου όσο και του Αντιπροέδρου μας κ. Κούτρα Ιωάννη, τους γονείς υποδέθηκαν ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος Γενικός Γραμματέας  και ο κ. Παπαδόπουλος Απόστολος Υπεύθυνος  Δημ. Σχέσεων και Τύπου.
Παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων στη συγκέντρωση που έγινε μετά τον Αγιασμό.
Με τέτοιους γονείς! που ακόμη και τις ελάχιστες ελεύθερές τους ώρες τις μετατρέπουν και αυτές σε «Πατερο-ώρες και Μητερο-ώρες» για να είναι κοντά στα παιδιά τους, τι να πεις!

Με τέτοια βοήθεια -τέτοιο έμπρακτο ενδιαφέρον- των γονέων και κηδεμόνων στη διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο τα παιδιά «μας» θα γνωρίσουν τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού, εμείς (οι άνθρωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ισορροπούμε σε δύο συναισθηματικές καταστάσεις.  Είμαστε «και χαλαροί  και αγχωμένοι».

  • Από τη μια, αισθανόμαστε δυνατοί,  ακαταμάχητοι, … βράχοι, το μυαλό μας παίρνει αέρα!
    Ε! δε θέλει και πολύ να πεις:  – Με τέτοιους γονείς … Τί να φοβηθείς;
  • Από την άλλη το αίσθημα ευθύνης με την προσθήκη της σωστής αναλογίας σε  «Φιλότιμο» (ένα φλιτζάνι του καφέ!)  μας κρατά σε εγρήγορση και διαρκή επιφυλακή, ώστε να μην ξεφύγουμε από  τις «σωστές» κατευθύνσεις.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ  5.11.17
Με τη βοήθεια «των γονέων και κηδεμόνων», αφού στο Δ.Σ. υπήρχε ισορροπία στις απόψεις, αποφασίστηκε η ΕΚΔΡΟΜΗ – BBQ  ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ να γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017.
Η εκδρομή αυτή αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του συλλόγου και «πάει γάντι» με τη  φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Προσπαθούμε αφενός μεν να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν μαζί, ως φίλοι και συναθλητές και στιγμές εκτός σταδίου και αφετέρου, με συνδετικό κρίκο τα παιδιά, να παρακινήσουμε και τους γονείς να γνωριστούν μεταξύ τους. Να γνωρίσουν π.χ. οι γονείς του Δημητράκη ή της Ελένης τους γονείς του Κωστάκη ή της Μαρίας, που όλη την ώρα για αυτούς μιλούν στο σπίτι οι κανακάρηδές μας ή οι κούκλες μας.
Έχει τεράστια σημασία για τα παιδιά να παίζουν με τους φίλους τους ή να περπατούν στο δάσος και να βλέπουν και τους γονείς τους παρέα με τους γονείς των φίλων τους.
Ακόμη και κολλητοί να μη γίνετε μία εκδρομή με αυτή τη σύνθεση μπορεί να μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών … για πάντα.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
(ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ & ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ)

Για φέτος θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας και εκδρομή- περπάτημα στο «Σκεπασμένο», φαγητό στο Βελβεντό, μέσα στο Νοέμβριο (η ημερομηνία αφού συνεννοηθούμε οριστικά με το Βελβεντό).
Παράλληλα θα γίνει «έρευνα αγοράς» και για άλλους προορισμούς (Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Λιτόχωρο, κ.α.) όπου μπορούμε να μετακινηθούμε, ακόμη και η ομάδα του Βελβεντού και των ανωτέρω αναφερομένων προορισμών και να καθιερωθεί ως ετήσια συνάντηση-αγώνας με εναλλαγή του μέρους συνάντησης για κάθε χρόνο.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκε να γίνουν διαλέξεις για τους γονείς και τα παιδιά με θέματα που θα παρουσιάσουν ειδικοί (Φίλοι και γονείς) επιστήμονες.

  • Η αρχή θα γίνει με θέμα που θα καλύψει η ψυχολόγος της παρέας μας .
  • Η Εισαγγελέας ανηλίκων μας και …
  • Θα ακολουθήσει η Διατροφολόγος μας.
  • ….

Όποιος γονέας,  κηδεμόνας,  φίλος, επαγγελματίας … έχει να μας συμβουλέψει για οποιοδήποτε θέμα που να σχετίζεται με γονείς, παιδιά, αντιμετώπιση καταστάσεων, αθλητισμό … ας μη διστάσει να μας ενημερώσει.
Για κάθε διάλεξη που θα γίνεται σε χώρο του Καυτανζογλείου (αίθουσα Τύπου) είτε την ώρα που τα παιδιά είναι στην προπόνηση είτε σε ώρα της προπόνησης για να ακούσουν και  τα παιδιά όπου το θέμα το επιτρέπει, θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.

Ε-ΜΑΙΛ:    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες που διαθέτουν ε-μαιλ και επιθυμούν να ενημερώνονται από το σύλλογο για οποιοδήποτε θέμα τους αφορά και ίσως προκύψει ξαφνικά π.χ. Δε θα γίνει προπόνηση «Το Καυτανζόγλειο κλειστό λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα»… ας μας στείλει το ε-μαιλ του. Είτε  μέσα από το σύνδεσμο στην Αρχική σελίδα  «επικοινωνία με το σύλλογο», είτε  πατώντας  ΕΔΩ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Με αφορμή την αλλαγή της ημερομηνίας της εκδρομής στο Χορτιάτη, λόγω του Μνημόσυνου του «ΡΗΓΑ Ευσταθιάδη» 22.10.17 στην Αθήνα, προτάθηκε και έγινε δεκτό από το σύνολο.
–  Κάθε χρόνο να τελείται «εκδήλωση» στη μνήμη του ΡΗΓΑ Ευσταθιάδη.
Η πρόταση των γονέων θα μεταφερθεί στο Δ.Σ. του Νοεμβρίου, το οποίο θα φροντίσει για την υλοποίησή της.

print

Written by