ΑΓΙΑΣΜΟΣ – «ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Αφήσαμε τελευταίο τον Αγιασμό γιατί δεν ξέραμε τι να γράψουμε, τί να πούμε, με ποια λόγια να περιγράψουμε έναν Αγιασμό που ακόμη και οι 6-χρονοι αντάρτες δεν έβγαλαν άχνα!
Τελικά με τα παιδιά θέλει μεγάλη προσοχή αλλά και ταλέντο  καλό «υδραυλικό τιμόνι» να ανταποκρίνεται γρήγορα στις στροφές.  Θέλει την κατάλληλη στιγμή, όταν οι αντοχές των παιδιών εξαντλούνται να κάνεις τους σωστούς ελιγμούς για να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον και τότε αντί για φασαρία αρχίζουν να κρέμονται από τα χείλη σου μη χάσουν τη … συνέχεια της ιστορίας.

Κατά τη δική μου προσωπική γνώμη η «κίνηση» του ιερέα να εξηγεί το «Ευαγγέλιο» με λέξεις και προτάσεις κατανοητές από τα «παιδιά» από ένα σημείο και μετά, έκανε τη διαφορά. Εύγε!

Όμως τουλάχιστον για τις δικές μου εμπειρίες δεν έχω ξαναδεί Αγιασμό σε σύλλογο και να συνοδεύουν τον Ιερέα 5 ψάλτες! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φανατικούς φίλους του συλλόγου μας που σε κάθε περίπτωση μας “βγάζετε ασπροπρόσωπους.”

Τόσο σοβαρά και με τόση οργάνωση αντιμετωπίσαμε (κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα) τον Αγιασμό αλλά και κάθε άλλη μας εκδήλωση.

ΤΟ 100% ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
Με την ευκαιρία, τώρα σε άσχετο χρόνο, για να το βγάλω από μέσα μου! Τονίζω και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους (αν φτάσει ατ αυτιά τους) όσοι αδίκησαν στο έπακρο τη διάθεση προσφοράς ΟΛΩΝ των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ …  Ότι:
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όλο το έμψυχο δυναμικό του από τον πρόεδρο μέχρι και … την Πωλίνα (τη μικρότερη αθλήτρια), όταν αναλαμβάνει κάποια εκδήλωση, πολύ περισσότερο για να Τιμήσει τη μνήμη όσων κρίνει ότι πρέπει, δεν συμβιβάζεται με προσπάθειες μικρότερες σε ποσοστό από το 100% των δυνατοτήτων του.
Αν η προσπάθεια αυτή σε κάποιους φαίνεται «λίγη» …
Αυτοί τους οποίους Τιμήσαμε και Τιμούμε … ξέρουν! Μόνον Αυτών η γνώμη μας ενδιαφέρει!
Για τους άλλους … Την καλημέρα μου!

ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Ως σύλλογος είμαστε Large (έκφραση που αποδίνεται στην τέως πρόεδρό μας κ. Μανιού Αικατερίνη, η οποία στηρίζει το σύλλογο από κάθε μετερίζι από την ίδρυσή του, το 1999.

Στα πλαίσια του αποτελέσματος και μόνο, το Δ.Σ. αποφάσισε να πληρώσει όσο χρειαστεί και έκανε  δεκτή την πρόταση να δώσουμε στον Αγιασμό και ένα δωράκι σε κάθε παιδί.

Ο συντονισμός με τον κ. Γιαλαμά Δημήτρη, ο οποίος μέσα σε δύο ημέρες ετοίμασε τα υπέροχα σακουλάκια με τα δώρα έφερε το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε κ. Δημήτρη μας και κ. Σοφία μας, που είστε κοντά μας και συμβάλατε στη χαρά των παιδιών μας.  Τα παιδιά το χάρηκαν .. το ίδιο και οι μεγάλοι.

Οι φωτογραφίες από τον Αγιασμό που ίσως θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ήσυχος από την πλευρά των μικρών αθλητών ακόμη και … του Θάνου!!!
Μπράβο Θάνο, μπράβο σε όλους τους ανταρτάκους που σε άλλες περιπτώσεις ησυχία δεν έχετε! (Φώτος σε … λίγο).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ “ΑΝΤΑΡΤΕΣ” & “ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ”
Μαμάδες – Μπαμπάδες, παππουδογιαγιάδες! ας φτάσει στα αυτιά των παιδιών “μας”  το Μπράβο.

Αχώνευτα!  Όπως τώρα στον Αγιασμό ήσασταν υπέροχα και  πήρατε το μεγάλο Μπράβο, έτσι μπορείτε να παίρνετε πολλά Μπράβο παντού (στο σπίτι, στο σχολείο και σε κάθε δραστηριότητα που συμμετέχετε), αρκεί να ξεχωρίζετε την ώρα του παιχνιδιού από την ώρα της προσοχής και του μαθήματος.
Το δεύτερο σκέλος, των απαιτήσεων για το Μπράβο των παιδιών, είναι για εμάς τους μεγάλους.
–  Αρκεί και εμείς να φροντίζουμε να υπάρχει και χρόνος για παιχνίδι όχι μόνο προσοχής και “μάθησης”.

print

Written by