ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

03/06/2011
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Πασχαλίδου Μ.

Η πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης πλημύρισε από παιδιά Δημοτικών Σχολείων τα οποία ήρθαν να γνωρίσουν από κοντά κάποια αθλήματα και από τον κλασικό αθλητισμό το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ.

Ο Σύλλογός μας ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμα του γραφείου Της Αντιδημάρχου Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών κ. Πασχαλίδου Μαρίας και των συνεργατών της.
Μέσα σε περιορισμένο χρόνο οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη βοήθεια του Εφόρου του Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρου, έδωσαν τη χαρά σε δεκάδες παιδιά από διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ» προσαρμοσμένο στην ηλικία των ασκουμένων και με τη βοήθεια του «Σπαστού κονταριού»,  έγινε δεκτό από τα παιδιά με ενθουσιασμό.

Λόγω περιορισμένου χρόνου κάποια σχολεία δεν πρόλαβαν να ζήσουν αυτή την καταπληκτική και ανεπανάληπτη εμπειρία, έφυγαν νωρίς. Υποσχεθήκαμε στους συνοδούς των παιδιών (τους δασκάλους τους) ότι είμαστε στη διάθεση των σχολείων όποτε μας το ζητήσουν να πάμε στην αυλή τους ή στο γυμναστήριό τους  και να ολοκληρώσουμε αυτό που δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Αντί για περισσότερα λόγια σας δίνουμε μερικές αντιπροσωπευτικές  φωτογραφίες από τη σημερινή δραστηριότητα  – προσφορά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα παιδιά της Θεσσαλονίκης.

print

Written by