ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

28/05/2012

 

Οι περισσότεροι προσπαθούμε να είμαστε συγκρατημένοι όταν αναφερόμαστε σε κάτι στο οποίο συμμετείχαμε και μας αφορά.  Αυτή τη φορά όμως, θα ήταν ψέμα αν δεν τονίζαμε ότι, τουλάχιστον εμάς το σημερινό πρόγραμμα «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» μας ενθουσίασε. Μας ικανοποίησαν  πολλά πράγματα και όλα μαζί επαναλαμβάνω ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ.

Μας χαροποίησε η ανταπόκριση προπονητών και των παιδιών στην πρόσκληση που απευθύναμε προς ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους της περιοχής μας. Κανέναν δεν αποκλείσαμε σε κανέναν δεν κάναμε κάτι το διαφορετικό. Αρκετοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον και κινητοποιήθηκαν, λίγοι όμως ήταν οι τυχεροί, που έκαναν πράξη το ενδιαφέρον τους και έφεραν τα παιδιά τους στο Καυτανζόγλειο.  Εμείς θελήσαμε να διδάξουμε το επί κοντώ σε παιδιά 9-12 ετών και αυτό έγινε με «το σπαστό κοντάρι» εύκολα, γρήγορα και κυρίως ακίνδυνα.

Μας ανέβασε στα ύψη η άψογη συνεργασία των συναδέλφων προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Η αχαλίνωτη ενεργητικότητα και διάθεση των νέων προπονητών σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και γνώση των μεγαλυτέρων (εγώ ανήκω στους νέους!) μπορούν να κάνουν και… θαύματα. Εδώ ταιριάζει ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Τρελαθήκαμε! από την αθόρυβη αλλά αποτελεσματική  συμμετοχή και συμπαράσταση των ανθρώπων «της οικογένειας  ΑΣ ΡΗΓΑΣ» .  Τι να πούμε για τον Πρόεδρό μας τον κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο! Κοντά και αφοπλιστικά παρών σε κάθε μας προσπάθεια. Για τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχω λόγια. Η συμπαράσταση δεν μετριέται με τις παρουσίες. Τι να πούμε όμως για μερικές περιπτώσεις !!! καλύτερα να σιωπήσουμε και ας μείνουν «αφανείς οι ήρωες» στους πολλούς, εξάλλου αυτό επιδιώκουν και το πετυχαίνουν.

Μας αποτελείωσαν «τα αχώνευτα».  Πώς να περιγράψω τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις άλλων και μάλιστα όταν είναι 9-10 χρόνων; Και όμως, ζήσαμε από κοντά τη χαρά τους, την αγωνία τους να προκριθούν στον ημιτελικό και τελικό, το μπέρδεμά τους όταν τους ζητήσαμε να κάνουν τουλάχιστον από δύο φίλους άλλων συλλόγων, κ.α. Νομίζουμε ότι και τα παιδιά το χάρηκαν! Εδώ οι γονείς ξεσήκωναν τον τόπο με τις φωνές τους, σε κάθε επιτυχημένο άλμα, για τα  παιδιά θα αμφιβάλουμε!

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες όμως, θα τις περάσουμε σιγα σιγα  γιατί οι υποχρεώσεις μαζεύτηκαν…

Σημ.: Όποιος έχει φωτος από τις απονομές των μικρών στο πρόγραμμα “ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” ας μας στείλει για να τις περάσουμε.

print

Written by