ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14.12.15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μας αρέσει να «ξανοιγόμαστε» και σε δραστηριότητες -μη αγωνιστικού- περιεχομένου. Το πότε θα δραστηριοποιηθούμε και προς ποια κατεύθυνση δεν είναι προκαθορισμένα. Προσπαθούμε να είμαστε σε ετοιμότητα και να «αρπάζουμε τις ευκαιρίες» οποτεδήποτε παρουσιαστούν.
Ειδικά όμως τις ημέρες αυτές -των Χριστουγέννων- έχουμε το μυαλό μας περισσότερο από τις άλλες περιόδους, στους συνανθρώπους μας.

Ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους, έτσι για να κάνουμε κουβέντα, και καταλήγουμε στο ότι η ευαισθησία μας αυτή υλοποιείται διότι πατάει  σε αρκετά σκαλοπάτια.

ΠΡΩΤΟ και κυρίαρχο σκαλοπάτι, είναι αυτό της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ και της ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τίποτε δε θα ξεκινούσε αν οι εκάστοτε «άνθρωποι» της διοίκησης  και λειτουργίας του συλλόγου δεν είχαν την ευαισθησία να βλέπουν και από την … άλλη πλευρά.

ΔΕΥΤΕΡΟ και πολύ σημαντικό σκαλί, είναι η επιθυμία όλων των ανωτέρω συντελεστών του συλλόγου να ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΜΑΣ» στην αρετή της «ελεημοσύνης» ή καλύτερα «της βοήθειας των συνανθρώπων μας» ιδιαίτερα όταν τους λείπουν ακόμη και τα «πλέον απαραίτητα».

ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ, στο οποίο συντονίζονται όλες οι δυνάμεις, είναι η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. Το έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι η δύναμη του συλλόγου είναι η ενεργή παρουσία των γονέων των αθλητών μας.

Πλέον  γνωρίζουμε, ότι σε κάθε εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου δεν είμαστε οι μόνοι που ευαισθητοποιούμαστε, δεν είμαστε οι μόνοι που το θέλουμε. Όπως σε κάθε οργανωμένο σύνολο, έτσι και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, εμείς «αφουγκραζόμαστε» όλα αυτά που αιωρούνται γύρο και πάνω από τον ιδρώτα των παιδιών «μας» και απλά συντονίζουμε όλη αυτή τη «δυναμική» του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 14.12.15
Στα πλαίσια λοιπόν αυτού «του συντονισμού της δυναμικής του συλλόγου»  υπενθυμίζουμε τα Μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές και τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και οποιονδήποτε φίλο, που θα ήθελε και αυτός να συνδράμει, ότι  μεθαύριο Δευτέρα 14.12.15 θα είναι η τελευταία ημέρα που ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα δέχεται τρόφιμα.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα τα διαθέσουμε σε ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη. Το πού θα διατεθούν τα τρόφιμα δεν είναι καθορισμένο. Κάθε χρόνο ζητάμε από τους γονείς να μας υποδείξουν ίδρυμα ή οργάνωση συσσιτίων όπου τα συγκεντρωθέντα θα «πιάσουν τόπο». Εφόσον δεν έχουμε προτάσεις, η ίδια επιτροπή που ρύθμισε για τα συγκεντρωθέντα ρούχα θα ρυθμίσει και τη διάθεση των τροφίμων. (Κύριοι, αφού σας βρήκαμε βολικούς και τόσο αποτελεσματικούς, σας παρακαλούμε να βοηθήσετε και σε αυτήν την περίπτωση. (Οποιαδήποτε βοήθεια ή και πρόταση για τη διάθεση των συγκεντρωθέντων είναι ευπρόσδεκτη).

Θα είναι πράγματι η τελευταία ημέρα γιατί την  εβδομάδα αυτή θα παραλάβουμε:
1) Τα Κόκκινα μπλουζάκια, 2) τις φόρμες καθώς και 3) τα ημερολόγια 2016 και δε θα υπάρχει χώρος στην αποθηκούλα.
Μετά τη Δευτέρα δε θα δεχόμαστε τρόφιμα διότι η παράδοση των τροφίμων θα γίνει το συντομότερο (θα αποφασίσει η επιτροπή για το πότε, αφού γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Για το τυπικό μέρος της σωστής διαχείρισης και της παράδοσης των συγκεντρωθέντων, ορίζεται και πάλι τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Πολίτη Μαυρίκιο ή Παπαδόπουλο Απόστολο (Μέλη Δ.Σ.), τους κ.κ. Δούναβη Κωνσταντίνο ή Λαμπρόπουλο Φώτιο (εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων) και όποιον άλλο γονέα η μέλος του Δ.Σ. επιθυμεί να βοηθήσει. Εκπρόσωπος των προπονητών και πάλι η κ. Γκοτζαμάνη Σοφία.

Ευχαριστούμε τους προαναφερόμενους για την αποδοχή! και αυτής της εθελοντικής εργασίας. Να είστε σίγουροι ότι η βοήθειά σας, ιδιαίτερα σε αυτό τον τομέα, είναι σημαντική διότι ακολουθούμε το «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».

 

print

Written by