Ο ΥΠΟΤΟΜΕΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΙΚΑ ΦΩΤΙΟ

ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΣΤΙΒΟΥ

Στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος Στίβου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Υποτομέας Κλασικού  Αθλητισμού έγινε  και μία απονομή Τιμητικής Πλακέτας.

Η απονομή συνοδεύτηκε με το καθιερωμένο ουζάκι  σε παρακείμενη ταβέρνα,  από τους ιδιαίτερους συναδέλφους του Στίβου που επί 27 χρόνια υπηρετήσαμε μαζί στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους Συναδέλφους του Υποτομέα Στίβου και να τους διαβεβαιώσω ότι η πλακέτα η δική τους «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ» θα αποτελεί «το πιο δυνατό χαρτί»  στο βιογραφικό μου.  

Για 27 χρόνια (από τα 37 της διδακτικής μου υπηρεσίας) δίναμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας στην προσπάθεια να περάσουμε στους φοιτητές μας (στις επόμενες  γενιές των Καθηγητών Φυσικής  Αγωγής) το πνεύμα της διαρκούς  αναζήτησης  του καλύτερου τρόπου για να διδάξουμε στα παιδιά μας.  Έχοντας κατά νου ότι δεν μαθαίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, η διδασκαλία καθίσταται μια συνεχής αναζήτηση τρόπων και μεθόδων για να βρούμε «το κουμπί του καθενός» από τα παιδιά μας. 

Όποιος δεν διαθέτει τις αντοχές  και δεν έχει τη διάθεση να ψάχνει διαρκώς,  σε όλη του την καριέρα, για νέους τρόπους διδασκαλίας και  νέες μεθόδους (διαφορετικές για κάθε παιδί) ας μην ασχοληθεί με τα παιδιά, αυτά δεν του φταίνε σε τίποτε.

Μετά από τόσα χρόνια διδασκαλίας μπορούμε να πούμε ότι:  

«Αγάπη και ενδιαφέρον»  χρειάζεται πρωτίστως το παιδί από το Δάσκαλό του (από τον Γυμναστή του). Τι να τον κάνω τον «πάνσοφο ή τον πρωταθληταρά δάσκαλο» αν βαριέται να ασχοληθεί με το παιδί;

Αγαπημένοι μου,

Σας Ευχαριστώ.

print

Written by