ΑΣ ΡΗΓΑΣ – BBQ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.15

Αγαπητοί μου, γονείς κηδεμόνες και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Από  την εκδρομή στο Χορτιάτη, περίσσεψαν αρκετά κρεατικά και διάφορα.

Τα κρεατικά τα έβαλαν «οι γονείς» του Δ.Σ. στην κατάψυξη με σκοπό να διοργανώσουν ένα BBQγια τα παιδιά μας.

Για να μη χαλάσουν τα κρεατικά, το BBQ θα γίνει αύριο Παρασκευή 23.10.15. Στο τέλος της προπόνησης (μετά τις 20:30) το κάθε παιδί θα παίρνει το «σαντουιτσάκι του» που θα έχουν ετοιμάσει μπαμπάδες και μαμάδες και θα φεύγει για το σπίτι.

Αν το αφήσουμε την άλλη εβδομάδα πάει πολύ, με δεδομένο ότι την Δευτέρα 26 και την Τετάρτη 28 το στάδιο θα είναι κλειστό λόγω Αργίας.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

Η ψησταριά θα στηθεί στη γωνία του Κ-3 (που βρίσκεται μακρύτερα από το κυλικείο, για να μην έχουμε παράπονα) και θα τη λειτουργήσουν οι γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μπαμπάδες και μαμάδες).

ΓΟΝΕΙΣ:

Αφού φέρετε τα παιδιά για προπόνηση, αντί να κάθεστε μόνοι σας στο κυλικείο, πλαισιώστε τους εθελοντές γονείς που θα ετοιμάσουν τη φωτιά και θα ψήσουν για να περάσει και η δική τους ώρα με παρέα. Πάρτε το ποτό σας και οργανωθείτε! Μην τους αφήσετε μόνους να ψήνουν και να πίνουν θα είναι … άχαρο χωρίς παρέα!

Όσες φορές έγινε BBQ κανένας από τους εθελοντές γονείς δεν ζήτησε βοήθεια.  Όταν όμως το ψήσιμο και η προετοιμασία έγιναν με παρέα είχε «την πλάκα του» και για τους γονείς.

Οι μητέρες μπορούν να βοηθήσουν στο σερβίρισμα. Παίρνουμε το ψωμί βάζουμε το σουβλάκι και την ντοματούλα ή … και με μία χαρτοπετσέτα το σερβίρουμε. Ποιός θα μπορούσε να το ετοιμάσει καλύτερα από τη Μαμά “μας”.

Θα φροντίσουμε να έχουμε και νεράκια ή αναψυκτικά για τα παιδιά και …. (τσιπουράκι ή άλλο ποτό για τους εθελοντές, τους γονείς και τους προπονητές).

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΨΗΣΤΕΣ:

Παρακαλώ όσους έχουν τη διάθεση να ψήσουν να το δηλώσουν με κάποιο τρόπο, στον κ. Κατσίκα (6932626625) fotkatsi@phed.auth.gr  για να γίνει ο συντονισμός.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ οι κ.κ. Παπαδόπουλος Απ. και Κούτρας Ι. (που έχουν κρατήσει τα όσα κρεατικά περίσσεψαν). Αν χρειάζονται συμπλήρωμα ας πάρουμε λίγα ακόμη (υπολογίζουμε γύρο στα 200 άτομα, μαζί με τους γονείς).

ΤΑ ΤΗΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ (κάρβουνα και ψησταριά) θα τα φροντίσει ο κ. Κατσίκας.

Ότι άλλο χρειαστεί (ψωμιά, σαλάτες κλπ.) θα το φροντίσουμε την Παρασκευή το πρωί οι προπονητές (όσοι έχουν σειρά για δουλειά) όχι όλο οι ίδιοι!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΨΩΝΙΑ  Οι προπονητές μας.

Ετοιμαστείτε για το αυριανό BBQ. Κάθε προσφορά … δεκτή.

Σε όποιον Φίλο, μας τιμήσει με την παρουσία του το τσιπουράκι και ο μεζές … εξασφαλισμένα.

Κατσίκας Φώτιος

print

Written by