Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ “ΤΩΝ 14” ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 1969

Σεισμός έγινε στην Ταβέρνα στην οποία συναντήθηκαν οι συμμαθητές απολυτηρίου 1969 του 4ου Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης. Τόσοι «ομορφάντρες» όλοι σε ένα τραπέζι! Είναι η δεύτερη προσπάθεια να βρεθούν οι συμμαθητές μετά από 45 χρόνια. Σε κάθε συνάντηση ο καθένας από εμάς έρχεται και με νέα στοιχεία για τους άλλους συμμαθητές που βρίσκονται μακριά ή δεν έχουν επαφή με τη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε συνάντηση κυκλοφορεί κατάσταση των συμμαθητών και συμπληρώνουμε τηλέφωνα και διευθύνσεις και των απόντων.

Κούκλοι!  που βρίσκεστε μακριά, μη χολοσκάτε. Ήδη υπάρχει συντονιστική επιτροπή και έβαλε στα σκαριά τη συνάντηση για τα 45 χρόνια αποφοίτησης. Να είσαστε καλά και να είστε σε επαφή (ίσως παρακολουθώντας την ιστοσελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που μας φιλοξενεί και μας συντονίζει).

Αρκετά για σήμερα, περνάμε μερικές φωτογραφίες από τη χθεσινή συνάντηση καθώς και την ενημερωμένη λίστα μετά την χθεσινή συμπλήρωση νέων στοιχείων. Όσοι έχετε στοιχεία, φωτογραφίες και οτιδήποτε αφορά στους συμμαθητές μας, στείλτε τα σε οποιονδήποτε από τους συμμαθητές ή κατευθείαν στον συντάκτη του κειμένου στο fotkatsi@phed.auth.gr

Η επόμενη συνάντηση «ψήνεται» θα είναι για τα 45 χρόνια. Θα κοινοποιήσουμε έγκαιρα την ημερομηνία για να «δημιουργήσουμε χώρο» στο πρόγραμμά μας ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Παιδιά! το να θυμόμαστε τις διάφορες ιστορίες εκείνων των χρόνων κάνει καλό και στην υγεία μας, αυτόματα έρχονται στη μνήμη μας πράγματα τα οποία ήταν βαθειά στη μνήμη μας και τα ξεχάσαμε.

Κούκλοι, να είστε καλά όπου και να είστε. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 56 ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ

print

Written by