ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Τα πάντα ξεκινούν από τα πιστεύω του καθενός, τις αρχές που υιοθέτησε και επέλεξε να υπηρετεί αλλά και το σεβασμό που οφείλουμε πρώτα στον εαυτό μας και στη συνέχεια σε κάθε συνάνθρωπό μας.
Ξεκινήσαμε από τους μικρούς Αριστούχους μαθητές της Α Γυμνασίου, τους υποσχεθήκαμε ξεχωριστή βράβευση αφού στην Πίτα του συλλόγου δεν είχαν πάρει ελέγχους και ήδη ανακοινώσαμε τη διαδικασία βράβευσής τους.

Δεν ξεχάσαμε και την υπόσχεση να κεντούμε το όνομα των αθλητών που σήκωσαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου επάνω στη σημαία.
Η αφορμή δόθηκε από τα εξωπραγματικά κατορθώματα του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη στο Σπάρταθλο, στο Φειδιππίδειο Δρόμο (Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα), αλλά και σε δρόμους ατελείωτων χιλιομέτρων.
Τη σκυτάλη πήρε ο Ευάγγελος Σταματάκης (χρόνια πολλά Βαγγέλη αφού μεθαύριο γιορτάζεις), με τη συμμετοχή του σε Μαραθωνίους της κλασικής διαδρομής και τον τερματισμό του στο καλλιμάρμαρο με τη σημαία να βρίσκεται υψωμένη από τον ίδιο στα ουράνια.

Δεν ξεχνάμε και τα εξωγήινα κατορθώματα της Ναταλίας Παπουνίδη αλλά και άλλων αθλητών μας (π.χ. Πατσουκάκης), τα οποία όμως έγιναν στα πρώτα χρόνια του συλλόγου.  Τα ονόματα όσων προσέφεραν στο σύλλογο, στα πρώτα χρόνια, μπορεί να μην κεντήθηκαν στη σημαία παραμένουν όμως «κεντημένα» στην ιστορία του συλλόγου, την οποία σύντομα θα μπορείτε να διαβάζετε στην ανανεωμένη σελίδα μας.

Τα ονόματα κεντήθηκαν στη σημαία από την αγαπητή φίλη του συλλόγου την Τριανταφυλλιά μας, όνομα και πράγμα σε κάθε της ενέργεια, την οποία και υπερευχαριστούμε. Ήδη μας δήλωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία να κεντήσει και το επόμενο και μεθεπόμενο όνομα που θα κερδίσει μια θέση στη σημαία.

Ευχόμαστε η σημαία να γεμίσει από ονόματα αθλητών που θα την ζητήσουν για τον αγώνα της ζωής τους και θα την τιμήσουν καταθέτοντας ψυχή.
Δεύτερη σκέψη, που θα προταθεί στο Δ.Σ. για έγκριση, να καταγράφεται στη σημαία μας και το όνομα του καλύτερου αθλητή κάθε αγωνιστικής χρονιάς από το 1999-2000  που δημιουργήθηκε ο σύλλογος.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση της υπόσχεσης και ιδιαίτερα σε όσους βρίσκονται πίσω από τη σημαία.

print

Written by