ΕΑΣΑ 69-72 ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 38 ΧΡΟΝΩΝ

 

 

 

 

5-9-2010 

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συναδέλφισες,

Η ώρα της συνάντησης μετά 38 χρόνια έφτασε [πότε πέρασαν γαμώτο].

Ας κάνουμε όλοι μία προσπάθεια να είμαστε αυτή τη φορά οι περισσότεροι.

Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, η συνάντησή μας θα γίνει Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010 στο HOTELSunBeach που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας δηλ ανάμεσα Πλαταμώνα και Ν. Πόροι. Είναι δίπλα στη θάλασσα, με πισίνα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια. Τα τηλέφωνα είναι 23520 42520 και 23520 42156 για τις κρατήσεις σας. Η τιμή που έχουμε συμφωνήσει είναι 68 € με ημιδιατροφή σε δίκλινο [δηλ 34 € το άτομο].
Για όσους θα επιστρέψουν σπίτια τους την ίδια μέρα και δεν θα χρησιμοποιήσουν δωμάτιο, η τιμή για το φαγητό σε μπουφέ θα είναι 15 €.
Η ώρα συνάντησης θα είναι 7 το βράδυ, στο σαλόνι δίπλα στην πισίνα και το εστιατόριο. Ακολουθεί Φαγητό (Μπουφές) και ζωντανή μουσική.

 Έχουμε κανονίσει να υπάρχει μουσική ζωντανή με δύο ντόπιους καλλιτέχνες που θα χρησιμοποιήσουμε τις μεγαφωνικές τους εγκαταστάσεις και για τις δικές μας ανακοινώσεις. Υπάρχει χώρος και για χορό αν είμαστε ακόμη όπως μας θυμάμαι…

Για όποια έξοδα υπάρξουν, (πέρα από τα ατομικά), θα τα καλύψουμε εκείνη την ημέρα (περιμένουμε να είναι  15 με 20 € το άτομο, ανάλογα με τον αριθμό των παρόντων [να μη λέμε τώρα που θα τα χρησιμοποιήσουμε..].

Για να φτάσει κάποιος στο ξενοδοχείο χωρίς δικό του μέσο, μπορεί να πάρει τραίνο και να κατέβει Ν. Πόρους ή λεωφορείο και να κατέβει Πλαταμώνα [και πάνω στην εθνική οδό], αρκεί πρώτα να έχει ενημερώσει κάποιους από εμάς να έρθουμε να τον πάρουμε.

Εκτός του siteτου Νίκου http://www.tosoufli.gr/easa70.html , έχουμε για πληροφορίες και το siteτου Φώτη στο www.asrigas.gr  που με κλικ στο ΕΑΣΑ 1969-72,έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες.

Το δικό μου τηλέφωνο είναι 22310 28980 και 6977884333 και τον περισσότερο καιρό θα είμαι Πλαταμώνα. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε για την συνάντησή μας, είναι καλοδεχούμενη και εφ όσον γίνεται θα πραγματοποιηθεί.

Πάρτε τηλέφωνα ρεεε !!!

Καλή Αντάμωση      ΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΒΑΛΗΣ

 

SUN BEACH HOTEL  (Φωτορεπορταζ !!!   Κατσίκας Φ)

  1. Από την Εθνική Οδό:
    Από Λάρισα:
    στρίβουμε Δεξιά για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (από τα Βενζινάδικα).  
     Κατεβαίνουμε για Πλαταμώνα  1000 μ.
    περνάμε τις γραμμές  του τραίνου και αμέσως στρίβουμε ΔΕΞΙΑ,
    στα 550 μέτρα στο Αριστερό σας χέρι το Ξενοδοχείο.
  2. Από Θεσσαλονίκη :  (Περίπου 105 χιλιόμετρα). 
    Στη διασταύρωση Πλαταμώνα στρίβουμε Δεξιά, (περνάμε κάτω από την Εθνική Οδό)

    Kατεβαίνουμε για Πλαταμώνα  1000 μ.
    περνάμε γραμμές τραίνου και αμέσως στρίβουμε ΔΕΞΙΑ,
    στα 550 μέτρα στο Αριστερό σας χέρι το Ξενοδοχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   ΄Οσοι θα μείνουμε στο Ξενοδοχείο πρέπει να “επιβεβαιώσουμε” την κράτηση την οποία πρέπει να κάνουμε ο καθένας για τον εαυτό του καταθέτοντας και ένα ποσό ως επιβεβαίωση.

print

Written by